[WYNIKI] Wybory do Kongresu VI kadencji

Tu przeczytasz informacje i obwieszczenia Federalnej Komisji Wyborczej
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Re: [WYNIKI] Wybory do Kongresu VI kadencji

Post autor: Andrzej Ordyński »

Teraz chyba kol. @Borys Zamycki?
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Na podstawie art. 13. ust. 3. Ordynacji Wyborczej (Niezłożenie przysięgi kongresmeńskiej w terminie przewidzianym w Regulaminie Kongresu jest równoznaczne ze zrzeczeniem się mandatu w Kongresie.), w związku z odmową złożenia ślubowania przez Kongresmena-Elekta Markusa Wettina, Federalna Komisja Wyborcza notyfikuje o przejęciu mandatu przez Borysa Zamyckiego.

Proszę Kongresmena-Elekta @Borys Zamyckio złożenie ślubowania na Kongresmena w dziale Kongresu albo poinformowanie o odmowie przyjęcia mandatu. Kongresmen-Elekt ma 72 godziny od otrzymania niniejszej informacji na złożenie ślubowania (6 lipca 19:45). FKW uznaje niezłożenie ślubowania w terminie za odmowę przyjęcia mandatu.

Kongresmen-Elekt obejmuje urząd Kongresmena z chwilą złożenia przysięgi w Kongresie II FN w brzmieniu: "Ja, [imię i nazwisko], z woli narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję.", do którego można dołączyć formułę religijną.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Na podstawie art. 12. ust. 3. Ordynacji Wyborczej, w związku z dymisją Kongresmena Kamiljana de Harlina von Wespucciego, Federalna Komisja Wyborcza obsadza powstały wakat kolejną osobą z listy komitetu Koalicji Konserwatywnej.

Proszę Kongresmena-Elekta @Bolesław Kirianóo von Hohenburg o złożenie indywidualnego ślubowania na Kongresmena w dziale Kongresu albo poinformowanie o odmowie przyjęcia mandatu. Kongresmen-Elekt ma 72 godziny od otrzymania niniejszej informacji na złożenie ślubowania (28 lipca 20:55). FKW uznaje niezłożenie ślubowania w terminie za odmowę przyjęcia mandatu. W takim przypadku mandat przypadnie kolejnej osobie z listy komitetu, czyli @Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Federalna Komisja Wyborcza”