II Sesja Keisarnoud

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi
Apprentice
Apprentice

Re: II Sesja Keisarnoud

Post autor: Reza I Pahlavi »

Peetri Romanaav pisze: 31 lip 2025, 8:34W takim razie Szanowny mógłby zająć się zarówno profilem jak i jego Cenzurą. 🙂

Wracając jednak do meritum. Czy ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe konkluzje dotyczące naszej pracy nad Konstytucją?

Mogę tak zrobić, choć raczej miałem na myśli bezpieczeństwo forum Imperium, Niebiański Cesarzu 😂

Wysłałem wiadomość do kandydatów na X wczoraj i jeden odpowiedział, że wyśle e-mail i albo nie wiedział już, że chodzi o post na forum, albo miał na myśli, że wysłał aplikację o rejestrację postaci, ale nikt mu nie potwierdził 🤔😅 Wykasowałem przypadkowo wcześniejsze wiadomości do nich na X i sam już nie wiem, czy to był @Xongkoro Baturu czy druga osoba chętna 🤭 
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Obywatele Imperium Nandyjskiego, Z dumą ogłaszam zakończenie II sesji Keisarnoud — wydarzenia, które zapisze się złotymi zgłoskami w dziejach naszego państwa. W trakcie obrad dokonaliśmy dwóch przełomowych aktów.

Po pierwsze, uchwaliliśmy Konstytucję Imperium Nandyjskiego, nadając naszemu państwu formalne ramy ustrojowe, które będą fundamentem jego dalszego rozwoju. Po drugie, w oparciu o postanowienia nowej Konstytucji, wybraliśmy pierwszego Chengxianga, otwierając nowy rozdział w historii władzy wykonawczej i administracyjnej Imperium.

Sesja ta była nie tylko forum dyskusji, ale także symbolem naszej zdolności do wspólnego działania, budowania instytucji i wyznaczania kierunku, w którym zmierza Nan Di.

Dziękuję wszystkim uczestnikom za zaangażowanie, mądrość i wykazanie się odpowiedzialnością za wspólnotę. II sesja Keisarnoud zostaje oficjalnie zamknięta. Niech jej dorobek będzie inspiracją dla przyszłych działań. 
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2025, 21:50 przez Andrzej Ordyński, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi
Apprentice
Apprentice

Post autor: Reza I Pahlavi »

Dziękuję, że mogłem wziąć udział w tak zacnym przedsięwzięciu! 🙂
ODPOWIEDZ

Wróć do „Keisarnoud”