Raport 3-miesięczny Ministerstwa Rolnictwa

Szef resortu - @Tadeusz I Wielki
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Raport 3-miesięczny Ministerstwa Rolnictwa

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Szanowni Państwo!

Wkrótce zbliżają się 3 miesiące istnienia Ministerstwa Rolnictwa, dlatego w związku z tym przygotowałem krótki raport, na temat tego jak ma się w naszym kraju rolnictwo. 

• KIRIAŃSKIE TERYTORIA ARKTYCZNE

KTA jest jednym z najważniejszych punktów badań Ministerstwa Rolnictwa na temat gleb, nowoczesnych technologii rolniczych, ekstremalnych warunków pogodowych,  innowacyjnych rozwiązań, i wielu innych rzeczy. Z naszych raportów z KTA wynika, że technologie lekkiego ocieplania gleby w ekstremalnych warunkach klimatycznych daje znaczący wynik - rolnictwo w takich miejscach dzięki tej technologii rozwija się szybciej, niż w pozostałych miejscach o takim klimacie, a rolnictwo w KTA, używające tej technologii, można porównać rozwojem do normalnych farm, w normalnych warunkach klimatycznych.

• IMPLEMENTACJA ROLNICTWA DO WSG

W swoim exposé z 29 maja przedstawiłem projekt implementacji systemu rolnictwa do Wielkiego Systemu Gospodarczego, przy współpracy z NKI, tak aby w WSG znalazła się m.in. uprawa plonów, hodowla zwierząt, produkcja żywności czy system głodu i zdrowia. Kilka dni później (31 maja) zgłosiłem projekt do NKI, a 7 czerwca uzupełniłem go o szczegóły implementacji. 6 lipca projekt oficjalnie uzyskał zielone światło od prezesa NKI.

• WSPÓŁPRACA Z PRZEDSIĘBIORSTWAMI

We współpracy z Montem udało nam się dołączyć do badań nad glebą w Ałłopolu, oraz nadzorowaniem nad jej oczyszczaniem. Mont również planuje dofinansować nordackie farmy w darmowe maszyny rolnicze, co uważamy za sukces. Gotowość do współpracy zgłosiła również firma Skrzynecki Company.

To tylko 3 z naszych punktów, a jest ich jeszcze troszkę, które planujemy i stale realizujemy. Dla dobra nordackiego rolnictwa, dla dobra Nordaty! #MakeNordataGreatAgain!
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

Re: Raport 3-miesięczny Ministerstwa Rolnictwa

Post autor: Ewe Novak »

szkoda że się nie udało zaimplementować rolnictwa do WSG ale dobrze wiedzieć że ktoś się zainteresował tym by NKI wniosek napisacc o to
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: Raport 3-miesięczny Ministerstwa Rolnictwa

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Ewe Novak pisze: 08 sie 2025, 15:48szkoda że się nie udało zaimplementować rolnictwa do WSG ale dobrze wiedzieć że ktoś się zainteresował tym by NKI wniosek napisacc o to

Mam szczerą nadzieję że w końcu coś ruszyło i rolnictwo zostanie zaimplementowane do WSG, narazie wystarczy nam czekać  :kek: 
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ministerstwo Rolnictwa”