Our Sound 2025
Moderator: Moderator w Winkulii
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek
- Apprentice
Our Sound 2025
Skoro już i tak Our Sound będzie w Sarmacji, to wystawiamy jakąś piosenkę? Wyznaczamy kogoś odpowiedzialnego za preselekcje, ktoś jest zainteresowany? Ja mogę się tym zająć w sumie.
- Burek
- Community Regular
Re: Our Sound 2025
Myślę, że nikogo lepszego to tej funkcji nie znajdziemy.
- Henryk Wespucci
- Newbie
Bruh!
Wskazać należy, że zmianie uległy zasady konkursu Our Sound. Z bliżej nieznanego powodu, regulamin obecnie stanowi, że gospodarza kolejnej edycji Our Sound wybiera komisja naczelna, w której zawsze zasiada przedstawiciel Księstwa Sarmacji xD. Z jednej strony budzi to we mnie frustrację, z drugiej jest to okazja do protestu wobec zmiany zasad bez konsultacji z zainteresowanymi krajami.
Ze swojej strony - jako organizator Uniowizji, czy też legendarnej (mam wrażenie, że to jest już rodzaj zbiorowej halucynacji) Nordawizji - nie mam zamiaru brać udziału w powyższym przedsięwzięciu.
Wskazać należy, że zmianie uległy zasady konkursu Our Sound. Z bliżej nieznanego powodu, regulamin obecnie stanowi, że gospodarza kolejnej edycji Our Sound wybiera komisja naczelna, w której zawsze zasiada przedstawiciel Księstwa Sarmacji xD. Z jednej strony budzi to we mnie frustrację, z drugiej jest to okazja do protestu wobec zmiany zasad bez konsultacji z zainteresowanymi krajami.
Ze swojej strony - jako organizator Uniowizji, czy też legendarnej (mam wrażenie, że to jest już rodzaj zbiorowej halucynacji) Nordawizji - nie mam zamiaru brać udziału w powyższym przedsięwzięciu.
- Apprentice
Cóż, Our Soundowi już daleko od tytułu prestiżowego konkursu piosenki, ale musimy zacząć wychodzić znowu do ludzi. Propozycje naszego wejścia można zgłaszać tutaj do 21. września. Następnie w drodze głosowania wybrana zostanie nasza propozycja. Wybrana zostanie propozycja która zdobędzie najwięcej punktów (głosowanie odbędzie się na podstawie uporządkowania propozycji od najmniej do najbardziej pożądanej, w przypadku dużej ilości zgłoszeń, lista zostanie ograniczona do 5 pozycji).
- Mateusz Żmigrodzki
- Apprentice
Zgłaszam niniejszym piosenkę z gatunku pop-opera, będącą aranżacją poematu prozą jednego z najbardziej znanych twórców winkulijsko-nordackich - Aleksandra Novaka. Piosenka nosi tytuł "Zniszczyliście mój kraj" - jej wykonawcą jest tenor Opery Kanugardzkiej Augustus Bommbel, a twórcą muzyki dyrygent i kompozytor Ulrich van Bethon. Serdecznie zachęcam do wsparcia tego utworu! Niech winkulijska kultura roznosi się na cały świat!
https://kustosz.stempel.org.pl/1048/101005704499831120.mp3
https://kustosz.stempel.org.pl/1048/101005704499831120.mp3
- Apprentice
Nie zgłoszono żadnej innej propozycji, wobec tego "Zniszczyliście mój kraj" - Augustus Bommel & Ulrich van Bethon pojadą do Sarmacji na tegoroczne Our Sound!
- Apprentice
Okej, nasze zgłoszenie było i bierzemy udział w Our Sound. Rozpoczęło się właśnie dzisiaj głosowanie. Pytanie, czy organizujemy jakieś głosowanie po naszej stronie, żeby przydzielić winkulijskie noty, czy komitet winkulijski (w mojej osobie) i ewentualnie 2 chętnych z Discorda przydzieli punkty? Osobiście skłaniam się do tej drugiej opcji. (bo w sumie czemu nie?). Brakuje tylko televotingu.
- Burek
- Community Regular
- Edward Teague
- Rookie
- Edward Teague
- Rookie