Rekrutacja do Federalnej Komisji Wyborczej

Miejsce urzędowania aktualnego Prezydenta II Federacji Nordackiej
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Rekrutacja do Federalnej Komisji Wyborczej

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Jako Prezydent, czyli organ powołujący Przewodniczącego i Członków Federalnej Komisji wyborczej, ogłaszam otwarcie rekrutacji na wakaty w FKW. Poszukujemy Przewodniczącego oraz Członków Komisji Wyborczej.

Zakres obowiązków i charakter pracy poznacie bliżej w przygotowanej przeze mnie instrukcji:

2620 instrukcja dla fkw

Proszę potencjalnych chętnych o zgłaszanie się w tym wątku.

ZGŁOSZENIE

Imię i nazwisko: 

Funkcja: Członek/Przewodniczący/Obojętnie

Zgłaszam się, bo: 

Dodatkowe informacje: 

Mile widziane jest dodanie do posta jakiego wynagrodzenia oczekujecie, jakim czasem dysponujecie, etc. 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Rekrutacja do Federalnej Komisji Wyborczej

KOMUNIKAT PREZYDENTA

W przypadku jeśli do końca dnia 16 października 2025 roku nie zgłosi się żaden kandydat na Przewodniczącego Federalnej Komisji Wyborczej, powołam na ten urząd siebie samego i rozpiszę wybory, a następnie podam się do dymisji po zakończeniu głosowania. 

Jednocześnie wyrażam głęboką nadzieję na to, że ktoś jeszcze poza Prezydentem troszczy się o losy państwa i zgłosi swoją kandydaturę. Napisany przeze mnie poradnik do pełnienia służby w FKW jest dostępny cały czas na forum i można się nim posiłkować nawet w trakcie pracy. 

@Obywatel Federacji
Ostatnio zmieniony 15 paź 2025, 21:02 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

ZGŁOSZENIE

Imię i nazwisko: Damiano Robingren

Funkcja: Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Zgłaszam się, bo: Uważam, że Federalna Komisja Wyborcza powinna działać w sposób całkowicie przejrzysty oraz merytoryczny. Chciałbym zadbać o to, by każdy proces wyborczy przebiegał zgodnie z prawem, w spokojnej atmosferze z poszanowaniem zasad współżycia publicznego. Mam doświadczenie w pracy administracyjnej, które pozwala mi skutecznie koordynować działania zespołu i dbać o terminowość procedur.

Dodatkowe informacje: Obecnie nie jestem zaangażowany politycznie i zależy mi na rzetelności i bezstronności całej instytucji. Dysponuję wystarczającym czasem, aby móc aktywnie pełnić funkcję przewodniczącego i poświęcić należytą uwagę wszystkim obowiązkom.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

@Damiano Robingrengratuluję wygrania konkursu na stanowisko Przewodniczącego FKW.

Akt powołania: https://nordata.org/dp/akt.php?id=227

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pałac Prezydencki”