Witamy na forum!

Moderator: Moderator w Winkulii

Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Apprentice
Apprentice

Re: Witamy na forum!

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

Siema, miło, że zadbaliście o dobre i funkcjonalne forum. To kiedy Muratyka i Kiriania zabierają swoje zabawki i wychodzą z naszego forum? xD 
Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Apprentice
Apprentice

Post autor: Artur Kardacz »

Nasza obecność wymaga wprowadzenia kilku zmian na forum. Przede wszystkim należy utworzyć odpowiednią rangę, stworzyć miejsce w dzienniku praw, wkleić wszystkie akty itp. Wystosowałem pismo do szefa NKI z prośbą o nadanie mi uprawnień administratorskich, abym mógł zrealizować część zadań. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy możemy liczyć, że ktoś z @Pracownik NKI nam pomoże?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Artur Kardacz pisze: 20 sie 2025, 13:42Nasza obecność wymaga wprowadzenia kilku zmian na forum. Przede wszystkim należy utworzyć odpowiednią rangę, stworzyć miejsce w dzienniku praw, wkleić wszystkie akty itp. Wystosowałem pismo do szefa NKI z prośbą o nadanie mi uprawnień administratorskich, abym mógł zrealizować część zadań. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy możemy liczyć, że ktoś z @Pracownik NKI nam pomoże?

Proszę wybaczyć za zwłokę, uprawnienia zostały nadane, witamy w NKI 😉
Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Apprentice
Apprentice

Post autor: Artur Kardacz »

Świetnie! Bardzo dziękuję. Do tej pory stworzyłem rangę i przypisałem do niej wszystkich obywateli. JE Waksman zrobił dla niej ikonę, za co również dziękuję. Lekko przerobiłem forum i dodałem pierwsze opisy do działów. 
Awatar użytkownika
Edward Teague
Rookie
Rookie

Post autor: Edward Teague »

I pojechał do Agharty
ODPOWIEDZ

Wróć do „Życie w Winkulii”