Piłkarska reprezentacja Monarchii

Miejsce rozmów obywateli Imperium
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Piłkarska reprezentacja Monarchii

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Dzisiaj Kiriowie spotkali się na murawie z Teutonią. Pierwsza połowa trzymała nas w niepewności. Mieliśmy tylko jedną szansę na gola, którą wykorzystaliśmy, a potem już nic. Tymczasem Teutończycy podeszli pod bramkę aż 6 razy, mieli rzut karny i rzut wolny - na szczęście nie zdobyli ani jednego gola. Tymczasem Kiriowie nie inicjowali żadnych akcji. Kibice już zagryzali paznokcie w przerażeniu.

Druga tura zaczyna się kolejną akcją Teutończyków i w końcu udało się im wyrównać wynik... 1-1... Potem nareszcie DRUGA szansa na gola Kiriów w meczu, ale niewykorzystana. Sędzia przyznał nam jeszcze w 69 minucie rzut wolny, który szczęśliwie się powiódł! Tym sposobem niezwykle wyrównane starcie zostało o włos rozstrzygnięte na korzyść Monarchii Kiryjskiej. Takie emocje tylko na v-mundialu.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Kamiljan de Harlin pisze: 05 lut 2025, 21:06Sędzia przyznał nam jeszcze w 69 minucie rzut wolny, który szczęśliwie się powiódł!

Trzeba zawsze uważać na takie magiczne numerki, bo w nich się mogą różne cuda zdarzyć. Brawo reprezentacja!

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Szanowni Kiriowie,

Po odejściu Herr Harlina reprezentacja zaprzepaściła swój udział w mundialu i obecnie jest praktycznie bez trenera. Chciałbym zapytać co zrobić z kadrą po zakończeniu sezonu. Czy znajdzie się osoba do prowadzenia kadry kiryjskiej czy kończymy jej działalność. Proszę o info. Jeśli można prosić to super jakbym uzyskał odpowiedź w ciągu max.tygodnia.

@Mieszkaniec M. Kiryjskiej

@Imperator Kiriów
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Nie za bardzo znam się z systemami v-piłkarskimi.  Ktoś coś?

@Tadeusz I Wielki maybe?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 15 lis 2025, 21:26Nie za bardzo znam się z systemami v-piłkarskimi.  Ktoś coś?

@Tadeusz I Wielki maybe?

Ja tego nie wiem, ale kibicuje by udało się znaleźć zastępce - a raczej następce.
Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

Post autor: Ewe Novak »

Harlin prowadzil reprezentacje Westlandzką a teraz kiryjską przez lata... smutne
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

Ewe Novak pisze: 18 lis 2025, 16:45Harlin prowadzil reprezentacje Westlandzką a teraz kiryjską przez lata... smutne

Tak było. Jak rozumiem Szanowna nie jest zainteresowana? 
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bar pod Wołem”