Zrzeczenie się obywatelstwa II Federacji Nordackiej

Zablokowany
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Zrzeczenie się obywatelstwa II Federacji Nordackiej

Post autor: Peetri Romanaav »

Szanowny Panie Prezydencie,

Mając na uwadze dobro mojego narodu, a także utrzymując obietnice dane moim obywatelom jestem zobligowany do tego, aby zrzec się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na relacje między naszymi narodami, a pozwoli nam skupić się na swoich domenach politycznych przez co będziemy mogli traktować się na równych warunkach jako dwie głowy państwa, a nie na zależności Prezydent - Obywatel.

Z wyrazami szacunku,

Jego Imperatorska Mość Peetri I Romanaav
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: Zrzeczenie się obywatelstwa II Federacji Nordackiej

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Peetri Romanaav pisze: 17 lis 2025, 10:30
Szanowny Panie Prezydencie,

Mając na uwadze dobro mojego narodu, a także utrzymując obietnice dane moim obywatelom jestem zobligowany do tego, aby zrzec się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na relacje między naszymi narodami, a pozwoli nam skupić się na swoich domenach politycznych przez co będziemy mogli traktować się na równych warunkach jako dwie głowy państwa, a nie na zależności Prezydent - Obywatel.

Z wyrazami szacunku,

Jego Imperatorska Mość Peetri I Romanaav

Obywatelstwo odebrane.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Zablokowany

Wróć do „VI Prezydent - Kamiljan de Harlin”