Nandyjska Wiosna?

Miejsce dyskusji wszelakich
Awatar użytkownika
Vratislav Vondráček
Rookie
Rookie

Re: Nandyjska Wiosna?

Post autor: Vratislav Vondráček »

Można by było jakieś właśnie zrzutki z tym związane zorganizować. Lepiej dla nas i dla innych jeśli wszyscy się ze sobą współgrają to problemu nie powinno być. 
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Post autor: Peetri Romanaav »

Tak jak powiedziałem. Trzeba zrobić kampanię zwiększającą nasze zasięgi i stworzyć reklamy, które zachęcą ludzi, żeby tu zajrzeć. 
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Vratislav Vondráček
Rookie
Rookie

Więc będzie trzeba powoli myśleć już nad konceptami jak by to miało wyglądać. 
Awatar użytkownika
Vratislav Vondráček
Rookie
Rookie

Więc będzie trzeba powoli myśleć już nad konceptami jak by to miało wyglądać. 
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Cóż, mam propozycję żeby właśnie ktoś z nas zaczął działać na:

- TikToku - tutaj widzę akurat @Vratislav Vondráček, to jego pomysł i wydaje mi się, że na tym stanowisku by się odnalazł.

- Reklamę możemy zrobić na Facebooku. Zrobimy funpage Imperium Nandyjskiego.

- Przydałby się jeszcze ktoś do prowadzenia X-a. 

Osobiście mogę wziąć na siebie FB i funpage. 
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Contributor
Contributor

Post autor: Markus Wettin »

Zgadzam się z Andrzejem. Niestety obawiam się, że aktywność centralnie planowana po prostu nie jest możliwa do realizacji w praktyce. Jest nas 5-6 osób, bardziej lub mniej aktywnych, i jeśli akurat wszyscy w jednym czasie mamy chęć i czas, to potrafimy naprawdę fajnie i merytorycznie działać, ale nie zawsze jest możliwość się tak zgrać. Forum FN jest tu ogromnym plusem, bo nawet gdy Nan Di wpadnie w marazm, to inne jego części i tak żyją, dzięki temu zawsze mamy dokąd wrócić w aktywne miejsce i łatwo ponownie „złapać rytm”.

Co do promocji w social mediach, to oczywiście nie zaszkodzi. Biorąc pod uwagę fakt, że Nan Di jest właśnie częścią forum FN, to warto ten temat przegadać z przedstawicielami pozostałych państw, ponieważ i tak potencjalna nowa osoba trafi na wspólne forum.
(-) Maarik Vettari
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Dlatego jestem zdania, abyśmy zaczęli od podstaw jeżeli chodzi już o nasze państwo. Potem możemy wyjść na szczebel federalny. 

Poza tym? Może na głównej stronie forum wypadałoby wrzuci naszą reklamę? Baner z odnośnikiem do naszej części forum? Emanujmy tym, że się tu znajdujemy. Nie róbmy za ciche miejsce, a pokażmy światu, że też tu jesteśmy.

Przydałoby się też ściągnąć tę okładkę związaną z żałobą, bo ta się skończyła, a koniec końców to jest taka półżałoba, bo jednak Harlin żyje w innych cząstkach Pollinu.

No i moja ulubiona kwestia, kiedy ruszamy z naszą stroną? Kiedy w końcu to będzie gotowe? Czy mamy pomysł na jakiś opis? Czy coś robimy w tym kierunku? 

Pora zacząć podchodzić zadaniowo tego wszystkiego, bez żadnych limitów czasowych i stopniowo odhaczać jeden po drugim zrealizowany cel! 😎
Peetri Romanaav

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Vratislav Vondráček
Rookie
Rookie

Peetri Romanaav pisze: 11 gru 2025, 9:41Cóż, mam propozycję żeby właśnie ktoś z nas zaczął działać na:

- TikToku - tutaj widzę akurat @Vratislav Vondráček, to jego pomysł i wydaje mi się, że na tym stanowisku by się odnalazł.

- Reklamę możemy zrobić na Facebooku. Zrobimy funpage Imperium Nandyjskiego.

- Przydałby się jeszcze ktoś do prowadzenia X-a. 

Osobiście mogę wziąć na siebie FB i funpage. 

Więc przemyślę na spokojnie 
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Vratislav Vondráček pisze: 11 gru 2025, 10:34Więc przemyślę na spokojnie 

Ależ ja jestem cały czas spokojny. To tylko moja propozycja na podział zadań. 
Peetri Romanaav

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Vratislav Vondráček
Rookie
Rookie

Peetri Romanaav pisze: 11 gru 2025, 10:44Ależ ja jestem cały czas spokojny. To tylko moja propozycja na podział zadań. 

Ja nic na Pana nie mówię tylko moje myśli potrzebują na spokojnie to przemyśleć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gospoda pod Czerwonym Smokiem”