Pytanie bardzo ważne. Z postępowania mojego kolegi nowalskiego wiem, że nie napisał jeszcze raz tylu postów, którymi obdarzył Nordatę, bo forum za długo mieliło, a on czasu nie miał.
Wymowa tego faktu po przełożeniu na mitycznych noffych, którzy być może próbowali coś tu zdziałać, jak wygląda? Na tych 197 zarejestrowanych, ilu pozostaje bez postu? Czy to tylko z nieśmiałości (jak na przykład na Nowalu Bolesława, który ma login, ale nie odzywa się o co mnie nawet spytał ktoś, widać interesująca osoba z niego). No pomijając już przykłady, to jednak warto sobie odpowiedzieć, czy nie postawić zwyczajnie na discord, a tu utrzymywać tylko fasadę niezbędną do napisania, tu jest IIFN? Discord 2FN chyba nie zacina się dotąd, a opóźniacz obecny za Harlina, znikł wraz z jego pójściem do Srmacji.
Czy warto używać felerne forum?
- karol flibustier keane
- Contributor
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Re: Czy warto używać felerne forum?
Obecne działanie forum trochę przekreśla sens promocji i ściągania tutaj ludzi.
Nie mam wątpliwości, że silnik forum powinien zostać zmieniony, o ile tylko możliwe jest przeniesienie postów. Problemy z wysyłaniem postów to antyreklama dla potencjalnych obywateli i potencjalnych państw rozważających wstąpienie do NUI.
Nie mam wątpliwości, że silnik forum powinien zostać zmieniony, o ile tylko możliwe jest przeniesienie postów. Problemy z wysyłaniem postów to antyreklama dla potencjalnych obywateli i potencjalnych państw rozważających wstąpienie do NUI.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
- Burek
- Community Regular
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
A jakie to ma znaczenie?
- karol flibustier keane
- Contributor
A może zwyczajnie naprawiony, bo jak w piosence, nie ma czarnych ludzi, tylko ktoś ich pobrudził, to i umyć musi umieć. phpbb 7.4 ma Srmacja, Edelweiß i kilka innych projektów mikro. Tylko tu jest felerny.
- karol flibustier keane
- Contributor
Na pewno trzy oprócz premiera, Borys, karol i Edward, to ja wiem. Ponadto kiedyś padł tekst od Fatimy, i tam była dyskusja z inną osobą z nordaty, obie tez miały problem.
ps. zapomniałem, Leszek też
Ostatnio zmieniony 31 sty 2026, 19:25 przez karol flibustier keane, łącznie zmieniany 1 raz.
- Burek
- Community Regular
Takie, że Ci którym wszystko sprawnie działa nie chwalą forum w przeciwieństwie do narzekających z problemami - z tego można wysnuć wrażenie, że jest gorzej niż naprawdę jest.
PS: Forum znowu sprawnie wysłało post. Braffo!
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Ale wysyłanie poprawnie postów to nie jest coś, o czym powinniśmy w ogóle myśleć. To powinna być normalność, tymczasem teraz mamy jakąś nową normalność.