wątpię aby taki się pojawił w obecnej kadencji XDD
Inauguracja obrad Nordackiego Stołu
- Damiano Robingren
- Collaborator
- Burek
- Community Regular
Re: Inauguracja obrad Nordackiego Stołu
Elisa Prakopenka pisze: 04 lut 2026, 12:54To czyli moje zdanie znaczyło: Mogę być w tym Okrągłym Stole od razu w tym jakie są zadania tego Okrągłego Stołu w tym jakiego tematu będzie tam omawiany w tym Okrągłym Stole? - Już się zaczynam w ten temat wdrażać w tym Okrągłym Stole bo jestem nowym w Okrągłym Stole
Uwaga bo noffych się tu zabija
Ostatnio zmieniony 04 lut 2026, 15:40 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Elisa Prakopenka pisze: 04 lut 2026, 12:54To czyli moje zdanie znaczyło: Mogę być w tym Okrągłym Stole od razu w tym jakie są zadania tego Okrągłego Stołu w tym jakiego tematu będzie tam omawiany w tym Okrągłym Stole? - Już się zaczynam w ten temat wdrażać w tym Okrągłym Stole bo jestem nowym w Okrągłym Stole
Możesz, zapraszamy do włączenia się do dyskusji. Rząd chyba nie zabrania nikomu brania udzialu w dyskusjach. Na razie ten okrągły stół polega na burzy mózgów i dyskutowaniu na wszelakie tematy odnośnie reformy państwa.

- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Tak w sumie to ten Nordacki Stół do czegokolwiek doprowadził? Panie Premierze @Franciszek von Hohenburg-Karandziej - jakieś wnioski z tych rozmów Rząd wyciągnął i zamierza je zastosować w praktyce? A może jakieś nowe prawo?