Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Re: Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam

Post autor: Damiano Robingren »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lut 2026, 22:25wszyscy mieszkamy w innych częściach kraju, gdybyśmy zaczęli drukować ulotki z linkami i je rozrzucać po miejscach publicznych nieironicznie moglibyśmy coś na tym zyskać lol

s*rmacja z ulotkami już próbowała, jeśli chcesz zająć się czymś takim to musimy ogarnąć drukarnię i zdecydowanie kogoś kto to zaprojektuje :/
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 22:20no dobra ale co z tego finalnie wynika bo przecież w końcu taki roblox czy minecraft ma większą liczbę userów niż ludzie na forum...

A chcesz tych toxic dzieci z robloxa, a ja nie. W tym powiem że roblox już jest przereklamowanym produktem w tym potrafią usunąć z awatara ciuchy to tzw. itemy co jest nie zgodne przepisami z robloxa. W tym robić może zablokować naszą mapkę to czyli zbanować naszą grę. W tym roblox to dla mnie jest śmieciem sam tam byłam i wiem jacy są tam ludzie w tym nie są tam poważni ludzie tam jest inna mentalność w tym robloxie. W tym dzieci po niektórych się pytałam też nie grają tego dziadostwa w tym są mądrzejsi. I wieście tam jest patologia na tym roblox. W tym Minecraft staje się przez weryfikację wieku drugim tym robloxem
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Burek pisze: 11 lut 2026, 22:27Bravo śmiecenie w miejscach publicznych!

To możesz do ulotek podkładać bomby, wtedy nikt nie oskarży cię o śmiecenie

Waksman pisze: 11 lut 2026, 22:27genialnie. już widzę jak rozkleję na śródwsiu irl plakaciki z napisem - "U NAS POPROWADZISZ DRUGIE, BOGATSZE ŻYCIE - NORDATA.ORG".

"TWOJE ŻYCIE SSIE? ŻYJESZ W PIWNICY? NA NORDATA.ORG ZOSTANIESZ GENIALNYM POLITYKIEM"

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Waksman pisze: 11 lut 2026, 22:27genialnie. już widzę jak rozkleję na śródwsiu irl plakaciki z napisem - "U NAS POPROWADZISZ DRUGIE, BOGATSZE ŻYCIE - NORDATA.ORG".

no to już druga strona medalu, bo moim zdaniem nie ma niczego złego w promowaniu mikro w świecie realnym... ale musi być to przeprowadzone chociaż w sposób conajmniej godny
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Elisa Prakopenka pisze: 11 lut 2026, 22:30A chcesz tych toxic dzieci z robloxa, a ja nie.

tyle że te dzieci nabiłyby tutaj świetną aktywność...
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 22:31tyle że te dzieci nabiłyby tutaj świetną aktywność...

Ja nie chcę tych bachorów i tyle. W tym oni tylko kłócą. W tym się nie zgadzam na takie coś to jest fatalny pomysł. Bo dzieci to dla mnie są siurasy
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 22:30no to już druga strona medalu, bo moim zdaniem nie ma niczego złego w promowaniu mikro w świecie realnym... ale musi być to przeprowadzone chociaż w sposób conajmniej godny

Nie no, ja jestem zdecydowanie za odkrywaniem nowych możliwości w kwestii promowania II Federacji. W tą stronę jeszcze nie szliśmy - może jako pierwsi osiągniemy sukces? XD
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Elisa Prakopenka pisze: 11 lut 2026, 22:33Ja nie chcę tych bachorów i tyle. W tym oni tylko kłócą. W tym się nie zgadzam na takie coś to jest fatalny pomysł. Bo dzieci to dla mnie są siurasy

no i ja to szanuję ale nie zaprzeczasz że dostarczyliby nam contentu
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Waksman pisze: 11 lut 2026, 22:33Nie no, ja jestem zdecydowanie za odkrywaniem nowych możliwości w kwestii promowania II Federacji. W tą stronę jeszcze nie szliśmy - może jako pierwsi osiągniemy sukces? XD

na pewno mamy do tego predyspozycje
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Damiano Robingren pisze: 11 lut 2026, 22:34na pewno mamy do tego predyspozycje

No dobrze, ale w taką stronę to jakie byłyby realne opcje działania, które moglibyśmy rozważyć? Reklama w gazecie, na stronie internetowej, w radiu? XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Promocja i angażowanie nowych mieszkańców”