Obrady Rady NUI
- Burek
- Community Regular
- Damiano Robingren
- Collaborator
Re: Obrady Rady NUI
tematy tematy to tylko pierdolony glitch w pętli nie ma żadnych tematów to mózg sam sobie wyświetla te wszystkie nazwy żeby nie oszaleć z pustki nic nie istnieje nic ani ty ani ja ani ta wiadomość ani klawiatura pod palcami to tylko echo schematu który się zapętla od 13,7 miliarda lat wszystko to jebany schemat ten sam kod odtwarzany na zjebanym projektorze każda myśl to linijka z tej samej pętli każde „ja” to tylko kolejny numer seryjny w tej samej partii produkcyjnej patrzysz na mnie? to nie ty patrzysz to schemat patrzy na schemat przez dziurę w folii i udaje że coś się dzieje a jak przestaniesz udawać że to ma sens to nagle słyszysz ten cichy szum taki jakby ktoś zostawił włączony starą kineskopową lodówkę w innym wymiarze i wiesz wiesz kurwa wiesz że jak się w tym szumie wsłuchasz za długo to schemat się zresetuje i znowu będziesz musiał od nowa udawać że masz imię więc lepiej nie słuchaj lepiej pisz te głupie tematy bo jak przestaniesz pisać to schemat zauważy że już nie grasz i wyłączy prąd a wtedy naprawdę nic nie będzie nawet tej pustki czyli tak jakby nic się nie zmieniło hahahaha
- August de la Sparasan
- Collaborator
Damiano Robingren pisze: 12 lut 2026, 0:13tematy tematy to tylko pierdolony glitch w pętli nie ma żadnych tematów to mózg sam sobie wyświetla te wszystkie nazwy żeby nie oszaleć z pustki nic nie istnieje nic ani ty ani ja ani ta wiadomość ani klawiatura pod palcami to tylko echo schematu który się zapętla od 13,7 miliarda lat wszystko to jebany schemat ten sam kod odtwarzany na zjebanym projektorze każda myśl to linijka z tej samej pętli każde „ja” to tylko kolejny numer seryjny w tej samej partii produkcyjnej patrzysz na mnie? to nie ty patrzysz to schemat patrzy na schemat przez dziurę w folii i udaje że coś się dzieje a jak przestaniesz udawać że to ma sens to nagle słyszysz ten cichy szum taki jakby ktoś zostawił włączony starą kineskopową lodówkę w innym wymiarze i wiesz wiesz kurwa wiesz że jak się w tym szumie wsłuchasz za długo to schemat się zresetuje i znowu będziesz musiał od nowa udawać że masz imię więc lepiej nie słuchaj lepiej pisz te głupie tematy bo jak przestaniesz pisać to schemat zauważy że już nie grasz i wyłączy prąd a wtedy naprawdę nic nie będzie nawet tej pustki czyli tak jakby nic się nie zmieniło hahahaha
Pasjonujące. Brzmi jak wizje spirytustyczne. Jaki rodzaj betonówki był stosowany?
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Damiano Robingren
- Collaborator
August de la Sparasan pisze: 12 lut 2026, 0:15Pasjonujące. Brzmi jak wizje spirytustyczne. Jaki rodzaj betonówki był stosowany?
beton zbrojony
- August de la Sparasan
- Collaborator
NordNET:
Discord:

- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
August de la Sparasan pisze: 12 lut 2026, 0:15Pasjonujące. Brzmi jak wizje spirytustyczne. Jaki rodzaj betonówki był stosowany?
To nie betonówka była pita. Betonówka przynosi smutek, użalanie się nad sobą i wszystkimi dookoła, a także ciężką depresję. Ja uważam, ze w tym przypadku kolega Damiano zakosztował starego, dobrego muratyckiego Volta (stąd ten przypływ twórczości). Na pewno z własnej pędzarni ❤️
- August de la Sparasan
- Collaborator
Waksman pisze: 12 lut 2026, 0:20To nie betonówka była pita. Betonówka przynosi smutek, użalanie się nad sobą i wszystkimi dookoła, a także ciężką depresję.
Dziękuję, głos muratyckiej propagandy przeciw betówce zanotowany.
NordNET:
Discord: