Posiedzenie inauguracyjne Kongresu IX kadencji

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: Posiedzenie inauguracyjne Kongresu IX kadencji

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Waksman pisze: 18 lut 2026, 22:26@Członek Kongresu @Spiker - https://nordata.org/kongres/glosowanie.php?id=5 - wyręczyłem w drodze wyjątku Pana Spikera-Seniora i utworzyłem głosowanie w systemie. Wybitnie zależy mi na tym, aby sprawdzić cały system w praktyce, a to posiedzenie jest idealną okazją, także zachęcam gorąco do oddania głosu w systemie.

tak jak kulega wyzej, rufniesz zaglosowane
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

@Elisa Kirianóo von Hohenburgczekamy na głos!
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Damiano Robingren pisze: 18 lut 2026, 22:48@Elisa Kirianóo von Hohenburgczekamy na głos!

Ja jutro zagłosuję, bo mam czas 48 godzin
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Elisa Kirianóo von Hohenburg pisze: 19 lut 2026, 6:50Ja jutro zagłosuję, bo mam czas 48 godzin

I po co to tak opóźniać jednak...
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Waksman pisze: 19 lut 2026, 12:53I po co to tak opóźniać jednak...

Opóźniacz
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Już wiadomo, kto wygrał. 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Waksman pisze: 19 lut 2026, 12:53I po co to tak opóźniać jednak...

no i właśnie na takie sytuacje szykujemy poprawkę do regulaminu
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Damiano Robingren pisze: 19 lut 2026, 14:12no i właśnie na takie sytuacje szykujemy poprawkę do regulaminu

Nie trzeba.

> Spiker może przedstawić wynik głosowania przed jego zakończeniem, jeśli dodatkowe głosy nie wpłyną na decyzję podjętą przez Kongres, tj. głosowanie jest przesądzone.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

No w tym przypadku w sumie już jest. @Tadeusz I Wielki to co?
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Głosowanie nie zostało jeszcze zakończone, jednak wynik jest już przesądzony - Spikerem IX Kadencji zostanie @Damiano Robingren.

Przepraszam za opóźniacz w podaniu wyniku, no ale tutaj właśnie płynnie przejdę do drugiego tematu, otóż niestety, mimo wszelkich starań żeby to się nie wydarzyło, muszę zrezygnować z mandatu kongresmeńskiego.

Chodzi o sprawy prywatno-zdrowotne, a sorka ale ja akurat prywate stawiam wyżej niz wielką Nordate, nie pisałem nic dzisiaj bo musiałem drugi raz jechać do lekarza, a kolejki to są w tym państwie jakie są, no ale jak już się do lekarza dostałem to niestety skierowali mnie na szpital, a że realowe szpitale to wiadomo jakie są, to internet i jakikolwiek zasieg mam tu tylko w kiblu xd. W każdym razie miło było, pozdrawiam serdecznie, damiano czym honory prowadź kongres nasz, a ja mam nadzieję że wrócę w następnej kadencji, o ile uda się tu dostać, pozdro600

(-) tadi
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Zablokowany

Wróć do „IX kadencja Kongresu II FN”