Waksman pisze: 25 lut 2026, 21:49Ojoj, uważaj, że się przejmę. Naprawdę, pozwolę ci mieć to złudne wrażenie, bylebyś się cieszył jak małpka XD
Dobra to Muratyka zostaje w Federacji czy idzie na niepodległość i szuka wholesome chungusów na reddicie?
Waksman pisze: 25 lut 2026, 21:49Ojoj, uważaj, że się przejmę. Naprawdę, pozwolę ci mieć to złudne wrażenie, bylebyś się cieszył jak małpka XD
Burek pisze: 25 lut 2026, 21:51Dobra to Muratyka zostaje w Federacji czy idzie na niepodległość i szuka wholesome chungusów na reddicie?
Waksman pisze: 25 lut 2026, 21:52Oczywiście, że zostaje. Szerzenie dezinformacji o jakiejś secesji to świętokradztwo.
Waksman pisze: 25 lut 2026, 21:52Oczywiście, że zostaje. Szerzenie dezinformacji o jakiejś secesji to świętokradztwo.
Burek pisze: 25 lut 2026, 21:55To opcja kalkilistyczna rozpoczęła posługiwać się retoryką secesjonistyczną w odpowiedzi na własną niepopularność polityczną, podkopując fundamenty istnienia państwa.
Waksman pisze: 25 lut 2026, 21:59Nie sądzę. Jak już powiedziałem na Discordzie co słyszałeś - ankieta miała charakter opiniotwórczy i prywatny i nie stanowiła oficjalnego stanowiska Kancelarii Prezydenta IV Republiki. Proszę nie insynuować więc, że ktokolwiek posługiwał się taką retoryką, bo to zwykłe kłamstwo i manipulacja.
Waksman pisze: 25 lut 2026, 21:59Nie sądzę. Jak już powiedziałem na Discordzie co słyszałeś - ankieta miała charakter opiniotwórczy i prywatny i nie stanowiła oficjalnego stanowiska Kancelarii Prezydenta IV Republiki. Proszę nie insynuować więc, że ktokolwiek posługiwał się taką retoryką, bo to zwykłe kłamstwo i manipulacja.
Burek pisze: 25 lut 2026, 22:03Słyszałem doskonale jak były rozważane plany secesji to jedna rzecz. Ważniejsze, że padły tam też zdania o"rozjebaniu forum". Zaraz padnie odpowiedź, że to tylko takie żarty, itp. - Nie obchodzi mnie to. Dla dobra publicznego całej społeczności NUI podjęliśmy taką a nie inną decyzję.