Protest przeciwko totalitarnej ideologii KALKILIZMU

Dział Komarchii Nordackiej, dystryktu stołecznego II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Re: Protest przeciwko totalitarnej ideologii KALKILIZMU

Post autor: Burek »

POzatym ŻĄDAMY odwołania szpiega z krainy wodogłowców - MiniSStra NIESSPRAWIEDLIWOŚCI Piotra "KKKlonmajSStra" SSuworowa, przywódcę TEATRU KKKUKIEŁEK w niejakiej RuSSowii, gdzie produkuje się KKKLONY. I on ma być MiniSStrem?
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Bandycka psychobanda pseudorządząca dokonała ataku na SPOŁECZNOŚĆ CAŁEJ MONARCHII KIRYJSKIEJ a w dalszym CIĄGU na dokona jej NA CAŁEJ NORDACIE. CZAS WZNOSIĆ BARAKADY i rozpocząć ROZLICZENIA na TOTALIARNYCH ZBRODNIARZACH SPOD ZNAKU KRAMASZA (tfu).

NIECH ŻYJE WOLNA NORDATA - PRECZ Z PLEJAKIEM!

NIE CHCEMY PLEJAKA

NIE CHCEMY I JUŻ

NIE CHCEMY NI PLEJKA NI WAKSA

ZA KIRYM, ZA WESTLAND

ZA UMEL, ZA BORNFOST

ZAPŁACI KRAMASZA CHOŁOTA

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Franciszek von Hohenburg-Karandziej pisze: 15 mar 2026, 18:31Uwadze nie mogła umknąć również obecność na proteście Franciszka von Hohenburga-Karandzieja, niosącego transparent z napisem "Precz z Faszyzmem, Komunizmem i Plejkizmem!". 

Panie Franciszku, teraz jest chyba czas na latanie z wiadrami wody, a nie transparenty.

polewa płonące drewno na ołtarzu zawartością butelki wódki
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Franciszek von Hohenburg-Karandziej
Rookie
Rookie

Post autor: Franciszek von Hohenburg-Karandziej »

Kamiljan de Harlin pisze: 18 mar 2026, 21:40Panie Franciszku, teraz jest chyba czas na latanie z wiadrami wody, a nie transparenty.

polewa płonące drewno na ołtarzu zawartością butelki wódki

To łotryjski kościół, wiadomo zniszczenie świątyni itp, ale jednak nalężący do heretyków z Rotrii
Obrazek

Były Premier II Federacji Nordackiej

Kanonik oraz prezbiter KPP

Król Czermnej

Obrazek
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Franciszek von Hohenburg-Karandziej pisze: 18 mar 2026, 21:44To łotryjski kościół, wiadomo zniszczenie świątyni itp, ale jednak nalężący do heretyków z Rotrii

Co jest nie tak z Łotryjczykami, że są gorsi od innowierców?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

PsychoNieRząd Kalkilistów przekracza kolejne granice tyranii - tym razem ma zamiar wprowadzić pseudoprawo, które pozwoliłoby zfrustrowanej klice na samowolne pozbywanie się wszystkich swoich przeciwników. A to po tym jak psioczyli na rzekomą dyktaturę KK! Oczywiście nie można dac się zastraszyć tym niewyżytym hitlerkom - jeżeli damy sobie zamknąć usta to totalitaryści zwyciężą.

Zbliżamy się chyba do momentu, w którym tylko kompletna TŚK może uzdrowić to państwo.

#PLEJAK1984 #NieBaćWakSSa #KalkilizmToTotalitaryzm

@Obywatel Federacji
Ostatnio zmieniony 20 mar 2026, 13:01 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Burek pisze: 20 mar 2026, 13:00
PsychoNieRząd Kalkilistów przekracza kolejne granice tyranii - tym razem ma zamiar wprowadzić pseudoprawo, które pozwoliłoby zfrustrowanej klice na samowolne pozbywanie się wszystkich swoich przeciwników. A to po tym jak psioczyli na rzekomą dyktaturę KK! Oczywiście nie można dac się zastraszyć tym niewyżytym hitlerkom - jeżeli damy sobie zamknąć usta to totalitaryści zwyciężą.

Zbliżamy się chyba do momentu, w którym tylko kompletna TŚK może uzdrowić to państwo.

#PLEJAK1984 #NieBaćWakSSa #KalkilizmToTotalitaryzm

@Obywatel Federacji

Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Damiano Robingren pisze: 20 mar 2026, 13:53

Nie no, raczej:

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511