Debata prezydencka Zrzędnika Całodobowego

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Debata prezydencka Zrzędnika Całodobowego

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 29 mar 2026, 21:06Politycy wybrani z list Wolności i Regionalizmu kiedy muszą bronić wolności i nie udupiać regionów:

Mnie dalej rozpierdala to, że ty uznajesz to konstytucyjne przejęcie waszej PZ za „udupianie regionów”. Bitch jakbyśmy chcieli udupić Kirianię to już dawno byśmy to zrobili, ale nie mamy w tym żadnego realnego interesu XD

I naprawdę nie wiem co jest w tym takiego trudnego do zrozumienia. No ale na czymś trzeba robić kampanię, także rozumiem. Rozkmiń to, że my wykorzystaliśmy jeden zapis Konstytucji, a ty sobie całym tym dokumentem podtarłeś uwalone kałem dupsko, żeby ratować WYŁĄCZNIE swoje polityczne ambicje. Ah tak, taki Prezydent jest nam potrzebny. Na pewno będę się czuł bezpiecznie i żył w przekonaniu, że w przypadku potencjalnego rozpadu taka osoba piastująca ten urząd będzie za wszelką cenę ratować naszą nordacką wspólnotę XD
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Waksman pisze: 29 mar 2026, 21:19Mnie dalej rozpierdala to, że ty uznajesz to konstytucyjne przejęcie waszej PZ za „udupianie regionów”. Bitch jakbyśmy chcieli udupić Kirianię to już dawno byśmy to zrobili, ale nie mamy w tym żadnego realnego interesu XD

Nie ma "dawno", bo krótko rządzicie, ale już raz próbowaliście w tym czasie. Statystyka nie jest dla was zbyt korzystna. Wracaj do Kongresu, Pan Premier musi uchwalić Ustawę o działalności v-esperantowskiej.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 29 mar 2026, 21:21Pan Premier musi uchwalić Ustawę o działalności v-esperantowskiej

w sumie... dzięki!
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Damiano Robingren pisze: 29 mar 2026, 21:21w sumie... dzięki!

Spoko. To był zjajt jak coś, esperanto jest git.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 29 mar 2026, 21:21Nie ma "dawno", bo krótko rządzicie, ale już raz próbowaliście w tym czasie. Statystyka nie jest dla was zbyt korzystna. Wracaj do Kongresu, Pan Premier musi uchwalić Ustawę o działalności v-esperantowskiej.

Uwierz mi skarbie, że mogłem to zrobić praktycznie od początku istnienia tego państwa, ale po co? A ty dalej nawijasz jedno i to samo jak zacięta katarynka, która nie do końca wie jaki utwór ma grać. Pora zmienić płytę.

Bo jesteśmy tu po to by działać dla dobra CAŁEJ II FEDERACJI, a nie tylko Monarchii Kiryjskiej, która przez 2 lata rządów twojego stronnictwa była wyniesiona do rangi praktycznie równej z rangą federalną tak, jakby tylko MK tworzyła ten kraj.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2026, 21:32 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

aha i zapraszam zarówno kochanego @Bolesław Kirianóo von Hohenburgi @August de la Sparasando udziału w Wielkiej Debacie Gospodarczej gdzie w sumie głos każdego będzie giga istotny ❤️ 

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Serdecznie dziękuję kandydatom na urząd Prezydenta za stawienie się na debacie i podjęcie rękawicy oraz doprowadzenie całej rozmowy do końca. Nie mogę również zapomnieć o podziękowaniach dla publiczności za celne pytania. Ta debata prezydencka pozostanie w naszej pamięci bez wątpienia na długie lata. Mam nadzieję, że wymiana zdań między kandydatami ułatwi wyborcom podjęcie decyzji przy urnie wyborczej już w ten piątek, 3 kwietnia. 

Zapraszam Obywateli do udziału w obiecanej sondzie: Kto Waszym zdaniem wygrał tę debatę?

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”