Komentarze nt. przejęcia paska MAP
- Burek
- Community Regular
- Damiano Robingren
- Collaborator
Re: Komentarze nt. przejęcia paska MAP
August de la Sparasan pisze: 09 kwie 2026, 17:30Achkov stoi na ziemi uzyskanej od Monarchii Kiryjskiej. Nie od Muratyki. Achkov jest nordacki. Nikomu nie planujemy go oddawać.
gdyby muratyka zrobiła Murexit (a przecież referendum jest w toku) to całej waszej "II Federacji Nordackiej" po prostu by nie było i koniec bo przecież Muratyka to państwo-założyciel przecież to ona wraz z Kirianią stworzyły całą federację
Bez muratyki zostaje wam kiriańskie państewko z nordacką nazwą i Achkovem w środku XD
Więc jak tak bardzo bronisz tej całej "nordackości" Achkova i mówisz ze go nikomu nie oddasz to najpierw ogarnij czy Nordata w ogóle przetrwa bez Muratyki od której przecież "nic nie dostaliście" XDDD
- Damiano Robingren
- Collaborator
aha i czemu jestem nadal Premierem? Halo NUI? Ja już nie chcę plz 😭
- August de la Sparasan
- Collaborator
Damiano Robingren pisze: 09 kwie 2026, 17:40Więc jak tak bardzo bronisz tej całej "nordackości" Achkova i mówisz ze go nikomu nie oddasz to najpierw ogarnij czy Nordata w ogóle przetrwa bez Muratyki od której przecież "nic nie dostaliście" XDDD
A to przepraszam, panowie widzę jeszcze nie zrozumieli, że przetrwa. Może to przyjdzie z czasem.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Damiano Robingren
- Collaborator
August de la Sparasan pisze: 09 kwie 2026, 17:41A to przepraszam, panowie widzę jeszcze nie zrozumieli, że przetrwa. Może to przyjdzie z czasem.
pierdolnie jak felencja mego męża
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Damiano Robingren pisze: 09 kwie 2026, 17:40gdyby muratyka zrobiła Murexit (a przecież referendum jest w toku) to całej waszej "II Federacji Nordackiej" po prostu by nie było i koniec bo przecież Muratyka to państwo-założyciel przecież to ona wraz z Kirianią stworzyły całą federację
Bez muratyki zostaje wam kiriańskie państewko z nordacką nazwą i Achkovem w środku XD
Więc jak tak bardzo bronisz tej całej "nordackości" Achkova i mówisz ze go nikomu nie oddasz to najpierw ogarnij czy Nordata w ogóle przetrwa bez Muratyki od której przecież "nic nie dostaliście" XDDD
peak interpretacji praffa xd
Damiano Robingren pisze: 09 kwie 2026, 17:41aha i czemu jestem nadal Premierem? Halo NUI? Ja już nie chcę plz 😭
Sorki, ale ostatnio tniemy koszty 😭 ktoś ci na pewno odbierze wszystkie rangi za jednym zamachem jak będzie już po
- August de la Sparasan
- Collaborator
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 09 kwie 2026, 17:45Sorki, ale ostatnio tniemy koszty 😭 ktoś ci na pewno odbierze wszystkie rangi za jednym zamachem jak będzie już po
Na pewno byłoby łatwiej, gdyby zrezygnował też z pozostałych stanowisk, ale nie szkodzi. I tak je straci.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022