Demostat - filia w Winkulii

Moderator: Moderator w Winkulii

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Demostat - filia w Winkulii

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Demostat zaprasza Obywateli Winkulii do udziału w sondażu: Ranking zaufania winkulijskich polityków.

Pytanie 1: Jak bardzo ufasz... JKM Bolesławowi von Hohenburgowi?

Dostępne odpowiedzi:

• Zdecydowanie ufam

• Raczej ufam

• Nie wiem/trudno powiedzieć

• Raczej nie ufam

• Zdecydowanie nie ufam

Pytanie 2: ...byłemu Premierowi Burkowi von Trinitz?

Dostępne odpowiedzi:

• Zdecydowanie ufam

• Raczej ufam

• Raczej nie ufam

• Zdecydowanie nie ufam

Pytanie 3: ...JKW Erikowi Ottonowi von Hohenburgowi?

Dostępne odpowiedzi:

• Zdecydowanie ufam

• Raczej ufam

• Raczej nie ufam

• Zdecydowanie nie ufam

Pytanie 4: ...Arturowi Kardaczowi?

Dostępne odpowiedzi:

• Zdecydowanie ufam

• Raczej ufam

• Raczej nie ufam

• Zdecydowanie nie ufam

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: Demostat - filia w Winkulii

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Na terenie Winkulii nie przebywa obywatel o imieniu Bolesław btw

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 10 kwie 2026, 18:38Na terenie Winkulii nie przebywa obywatel o imieniu Bolesław btw

ja za to mam Bolka w swoim serduszku 😭
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 10 kwie 2026, 18:38Na terenie Winkulii nie przebywa obywatel o imieniu Bolesław btw

Nie masz obywatelstwa?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Kamiljan de Harlin pisze: 10 kwie 2026, 18:57Nie masz obywatelstwa?

Mam, ale nie jestem Bolesław. Jestem Miki.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 10 kwie 2026, 18:57Mam, ale nie jestem Bolesław. Jestem Miki.

To zmieniam. 

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Wyniki są następujące:

[attachment=0]D_RZ_W.jpg[/attachment]/monthly_2026_04/D_RZ_W.jpg.2509d862d183865e7c24c75549facfd7.jpg" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

Wrażenie robi wynik JKW EOvH, któremu ufa praktycznie każdy głosujący. Ani jedna osoba nie stwierdziła, że nie jest w stanie określić swojego stosunku do Erika albo że mu nie ufa. Tym samym Erik zdobył największe zaufanie netto (+6).

Drugi najlepszy wynik należy do obecnie urzędującego Króla Mikołaja III (+4). Podium zamyka Artur Kardacz z wynikiem +2,5. Z kolei były Minister Stanu Burek von Trinitz to jedyna osoba, która w tym badaniu odnotowała ujemne zaufanie netto (-0,5).

Awatar użytkownika
Erik Otton von Hohenburg
Apprentice
Apprentice

Post autor: Erik Otton von Hohenburg »

Ze swojej strony chciałbym serdecznie podziękować wszystkim głosującym na mnie - ogromnie cieszy mnie zaufanie jakim mnie darzycie, jest to dla mnie nie tylko wielki zaszczyt, ale co ważniejsze zobowiązanie do dalszej pracy na rzecz wielkiej i wspólnej dla nas wszystkich Winkulii. Przyznam, że jestem zaskoczony faktem że tak wiele osób mimo wszystkich moich wad, których z pewnością niemało zdecydowalo się mi zaufać! Jak mam nadzieję ów kredyt zaufania nie pójdzie na marne.
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Apprentice
Apprentice

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

Po ostatnich wydarzeniach, takie wyniki były raczej oczekiwane. Zobaczymy, jak to się zmieni w trakcie kadencji i mam nadzieję, że nie zmieni się na gorsze 😄
Awatar użytkownika
Henryk Wespucci
Newbie
Newbie

Post autor: Henryk Wespucci »

Chciałbym zapytać - na jakiej podstawie wybrano akurat te osoby do badania Demostatu? 
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gospodarka”