Wezwanie do schłodzenia głowy

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Re: Wezwanie do schłodzenia głowy

Post autor: Burek »

Kamiljan de Harlin pisze: 13 kwie 2026, 16:48Nie wiem, kogo ma taki żart śmieszyć? To jest grupowe znęcanie się, a nie żart.

Cały czas rzucaliście żartami i było to możliwe przez cały okres rządów Robingrena. Teraz wrzucacie jakieś dziecinne podśmiechujki w każde możliwe miejsce. Cały mikroświat drwi z tego, jak toksyczne jest to forum. 

To nie jest znęcanie się, bo w drugą stronę też leci. Bardziej pato-gala walk czy coś

Mikroświat drwił by i tak czy siak, nie ważne co zrobimy a czego nie. Wszyscy mają już wytworzoną opinię, w której schemat wcisną wszystkie zachowania, jakie by one nie były. No, a poza tym my też z nich drwiny, więc spoko.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 13 kwie 2026, 16:59Zależy pod jakim względem. Informatycznie, forumowo - absolutnie, o niczym innym nie marzyliśmy przez ostatnie tygodnie. Ale wciąż czekam aż ktokolwiek udowodni że TŚK jest czymkolwiek innym niż tym czym jest - 4chanowym zjajcikiem, który będzie używany częściej, skoro wzbudza takie święte oburzenie.

ty marzyłeś o tym, że cały ten kraj mieć dla siebie, a pojawienie się niektórych osób tylko spotęgowało tą żądzę. ganiałeś za nią od ostatnich kilku miesięcy bo nie mogłeś pogodzić się z utratą wpływów na władzę federalną. poczułeś, że nie masz kontroli i zabolało kurwa XD. wmówiliście sobie, że waksman jest waszym zagrożeniem (i wsm słusznie, bo to mi i Robingrenowi udało się was tego jednowładztwa POZBAWIĆ), i zaczęliście robić wszystko, żeby i wyjebać mnie, i żeby postarać się o pełną kontrolę nad federacją do końca jej istnienia. udało wam się ale błagam kurwa na Trolla nie mówcie, że to jest demokracja, i że wy teraz będziecie ją umacniać XD. wraz z wyjebaniem mnie i wraz z wyjebaniem Damiano wyzbyliście się ostatniej demokratycznej cząstki tego państwa. a z tymi zjajcikami to ja ci się serio próbuję udać do jakiegoś lekarza specjalisty, bo jak nie uprawiasz gaslightingu, to wpadasz w jakąś uproczywą manię połączoną ze schorzeniami paranoidalnymi. demokracja psia mać, dobre XD neokalkiliści pierdoleni
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2026, 17:13 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Waksman pisze: 13 kwie 2026, 17:12ty marzyłeś o tym, że cały ten kraj mieć dla siebie, a pojawienie się niektórych osób tylko spotęgowało tą żądzę. ganiałeś za nią od ostatnich kilku miesięcy bo nie mogłeś pogodzić się z utratą wpływów na władzę federalną. poczułeś, że nie masz kontroli i zabolało kurwa XD. wmówiliście sobie, że waksman jest waszym zagrożeniem (i wsm słusznie, bo to mi i Robingrenowi udało się was tego jednowładztwa POZBAWIĆ), i zaczęliście robić wszystko, że i wyjebać mnie, i żeby postarać się o pełną kontrolę nad federacją do końca jej istnienia. udało wam się ale błagam kurwa na Trolla nie mówcie, że to jest demokracja, i że wy teraz będziecie ją umacniać XD. wraz z wyjebaniem mnie i wraz z wyjebaniem Damiano wyzbyliście się ostatniej demokratycznej cząstki tego państwa. a z tymi zjajcikami to ja ci się serio próbuję udać do jakiegoś lekarza specjalisty, bo jak nie uprawiasz gaslightingu, to wpadasz w jakąś uproczywą manię połączoną ze schorzeniami paranoidalnymi. demokracja psia mać, dobre XD neokalkiliści pierdoleni

za dlugie nie czytam

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 13 kwie 2026, 17:13za dlugie nie czytam

bo jak nie uprawiasz gaslightingu, to wpadasz w jakąś uproczywą manię połączoną ze schorzeniami paranoidalnymi - streściłem, nie ma za co, i dzk za natychmiastowe potwierdzenie moich teorii XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”