Wiec Ruchu 12 Kwietnia przed siedzibą Federalnej Komisji Wyborczej

Dział Komarchii Nordackiej, dystryktu stołecznego II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Wiec Ruchu 12 Kwietnia przed siedzibą Federalnej Komisji Wyborczej

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 13 kwie 2026, 17:01Jeśli tak napiszesz to zgadnij co, mam kompletnie wywalone gdyż nie jestem zakompleksiony ani przewrażliwiony. Bravo wolność słowa?

no ewidentnie musisz mi czegoś zazdrościć skoro nagle tak bezwzględnie mnie znienawidziłeś XD

ale w sumie wyjebane, wy dzieciaczki tak macie
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Waksman pisze: 13 kwie 2026, 17:30ale w sumie wyjebane, wy dzieciaczki tak macie

unc 😭
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Burek pisze: 13 kwie 2026, 17:36unc 😭

jakby stary ja miałem dokładnie to samo, takie same akcje jak wy 1:1 nakręcałem w UTN, no ale wtedy to było normalne w tych częściach świata. teraz trochę nie bardzo, także gratuluję zyskania miana bantustanu.
Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Post autor: August de la Sparasan »

Kiedyś to można było, teraz nie można. A, fajnie w sumie, że wraca temat bantustanu. Dawno go nie było.

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

August de la Sparasan pisze: 13 kwie 2026, 17:44Kiedyś to można było, teraz nie można. A, fajnie w sumie, że wraca temat bantustanu. Dawno go nie było.

co nie? cieszę się chłopaki, że dzięki wam mogłem znowu się poczuć jakbym miał te 17 wiosen ❤️
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Na Wiec przybył również Bolesław, by powiedzieć kilka słów i zsolidaryzować się z Ruchem.

- Braciaki! Ruch 12 Kwietnia rośnie w siłę: ledwo zaczęliśmy się gromadzić pod siedzibą FKW, ostatniego bastionu zamordyzmu-kalkilizmu, który nas męczył, a wódz owego bastionu poddał nam swoją twierdzę. Teraz oficjalnie możemy mówić o Odrodzeniu Narodowym! Już wkrótce do Kongresu zaczną wpływać projekty uzdrawiających nasz biedny kraj zmian, które radykalnie odetną nas od dziedzictwa owego okropnego Prawie-Miesiąca Rządów Plejka. 

Pojawiły się co prawda elementy destabilizujące, które zarzucają nam, że znany edgy zjajcik TŚK (Totalna Śmierć Kalkilistów) to jakieś nawoływanie do przemocy, a co gorsza: BESTIALSTWO. Niech więc wszyscy, którzy poczucie humory i czujnik ironii zakopali w sanktuarium Poważnych Mikronautów wiedzą, iż nie, nie mamy na celu dosłowne zabicie Kaspara, ani tym bardziej jego osoby irl. Szalone, wiem, totalnie nie można się było tego domyśleć.

TŚK to wolność, TŚK to nadzieja, ponieważ jest to prosta deklaracja: śmierć kalkilizmowi, koniec kompromisów, koniec półśrodków. Przez 2 miesiące zgadzaliśmy się na staczanie się Nordaty na dno, poczekajmy, mówiliśmy, w odpowiednim momencie przejmiemy władzę i wszystko naprawimy do stanu poprzedniego. Ten moment jest teraz. Każdy, kto twierdzi, że R12K to bezproduktywny hejt jest chyba niepiśmienny (bravo szkoła podstawowa nr. 1?), bo w naszej wstępnej deklaracji działań ogłoszonej przez Jego Sigmowość Prezydenta Najjaśniejszej Federacji Augusta de la Sparasana jest mnóstwo konkretów, którymi się zajmiemy jak to tylko można najszybciej.

Bravo Ruch! Bravo Odrodzenie Narodowe! Bravo TŚK!

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Post autor: August de la Sparasan »

Wielki sukces! Kalkilizm oficjalnie skapitulował! Bravo Odrodzenie Narodowe! Bravo Ruch!

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Karawany szczekają, a Pies Odrodzeniowy jedzie dalej. Bravo Ruch!

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

dla sprostowania uprzejmie informuję, że dalej czuję się zagrożony i jako waksman, i jako osoba irl, i żadna pseudo-deklaracja tego nie zmieni. wgl muszę opracować chyba nowe hasło na micropedii na temat waszego neokalkilizmu, wolicie kwietniaki, kalkilizm kwietniowy czy wolicie coś innego?
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2026, 19:05 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Waksman pisze: 13 kwie 2026, 19:05dla sprostowania uprzejmie informuję, że dalej czuję się zagrożony i jako waksman, i jako osoba irl, i żadna pseudo-deklaracja tego nie zmieni. 

Dla sprostowania uprzejmie informuję, że nasza informacja na ten temat nie została zamieszczona po to żebyś poczuł się lepiej (nie obchodzi nas to tbh), ale na użytek naszej, krajowej debaty.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Komarchia Nordacka”