Aktywność Premiera IIFN
- Burek
- Community Regular
Re: Aktywność Premiera IIFN
Szanowni Obywatele,
W toku konsultacji rządowych postanowiłem o wpisaniu Kalkilistycznej Partii Federacji na Listę Organizacji Wspierających Terroryzm. Kalkilistyczna Partia Federacji nie tylko odwołuje się do ideologii zbrodniczych, totalitarnych (co stoi w sprzeczności z wartościami i konstytucją Federacji), jej lider był zamieszany w kampanię szerzenia nienawiści w Muratyce wobec mniejszości kiryjskiej czy groźby zamachu terror-informatycznego. Ale jak ostatnio mogliśmy zobaczyć - dążył on również to zniszczenia nordackiej państwowości.
Zbrodnicza ideologia kalkilizmu musi zostać wypleniona. Dlatego podjąłem taką właśnie decyzję.
Trinitz
Premier II Federacji
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Weź już przestań człowieku publikować swoje nic nie znaczące głupoty. Zajmij się swoją yoyonacją.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2026, 21:00 przez Henryk Ziemiański-Wieniawa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Experienced
Henryk Ziemiański-Wieniawa pisze: 13 kwie 2026, 20:59Weź już przestań człowieku publikować swoje nic nie znaczące głupoty. Zajmij się swoją yoyonacją.
słyszał pingwin o wolności słowa? czy dalej będziecie się upierać w stosowaniu myśli neokalkilistyczno-kwietnikowej i będziecie próbowali ograniczyć moją wolność słowa? XD
- Burek
- Community Regular
Rozumiem, że działalnośc niepodległej Mauretyki będzie polegała na wchodzeniu na to forum i spamowaniu? Bravo niepodległość?
- Experienced
Burek pisze: 13 kwie 2026, 21:12Rozumiem, że działalnośc niepodległej Mauretyki będzie polegała na wchodzeniu na to forum i spamowaniu? Bravo niepodległość?
no nie moja wina, że stworzyliście tu dosłownie miejski szalet. gdzieś się trzeba wysrać
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Waksman pisze: 13 kwie 2026, 21:24no nie moja wina, że stworzyliście tu dosłownie miejski szalet. gdzieś się trzeba wysrać
To się prosi o zawiadomienie do NSF.
- Experienced
nie zapomnij zapytać czy od razu zajmą się stronniczym sądownictwem, neokalkilizmem wśród obecnych władz i zapędami dyktatorskimi, na które właściwie sąd sam przywolił. to nie, ja od razu proponuję zanieść sprawę do Babci Klozetowej, ona jest bardziej obiektywna
- Burek
- Community Regular
Współobywatele!
Nasze państwo zostało zaatakowane przez secesjonistów, działających z obcym wsparciem. Ale zdrajcy przeliczyli się - Federacja nie ulegnie, i jeżeli będzie trzeba - wypali wszelką zdradę z całą swoją mocą. Właśnie postanowiłem o wpisaniu tak zwanego "Komitetu Odnowy SRW" i samozwańczego rządu buntowników na Listę Organizację Wspierających Terroryzm. Buntowników i ich popleniczków wzywam, dla ich własnego ocalenia, do natychmiastowej kapitulacji - zanim spadnie na nich cała siłą Nordaty Zwycięskiej.
Niech żyje Nordata!
TRINITZ
Premier II Federacji Nordackiej
- Burek
- Community Regular
Szanowni Państwo,
Podjąłem decyzję o ponownej aktualizacji Listy Organizacji Wspierających Terroryzm. Znalazła się na niej tym samym IV REPUBLIKA MURATYKI. Jest to odpowiedź na wsparcie udzielone dla widniejącego już na Liście "Komitetu Odnowy SRW", samozwańczego buntowniczego rządu, który dokonał nielegalnego zamachu na integralność terytorialną Federacji. Władze Muratyki nie tylko udzielają schronienia i wsparcia insfrastrukturalnego dla effunistów, ale także jak możemy przeczytać "Deklarujemy także chęć pomocy w ustabilizowaniu sytuacji wewnętrznej w nowopowołanym państwie, którego niepodległość oficjalnie uznajemy. " Mamy doczynienia z wyraźnym pogwałceniem integralności terytorialnej i suwerenności Monarchii Kiryjskiej i całej Federacji.
Niech żyje Nordata Zwycięska!
TRINITZ
Premier II Federacji Nordackiej
DW: @Obywatel Federacji