Bravo Magnifikat!
Moderator: Moderator w Magnifikacie
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Bravo Magnifikat!
Nie wiem na ile Towarzysz Operar życzy sobie takich niewiele wnoszących treściowo postów, najwyżej przeniosę do archiwów. Przyszedłem tylko pogratulować Magnifikatowi dołączenia do nordackiej rodziny forumikowej i wyrazić uznanie dla odradzających się i przeklajanych struktur państwowych. Kirianii zajęło to wiele lat, a i tak w sumie wszystkiego nie przekleiłem, podczas gdy LRM ma już po paru dniach parę najważniejszych wątków. Baza.
- Tarsycjusz Operar
- Apprentice
Re: Bravo Magnifikat!
Drogi Bolesławie,
dziękuję za wyrazy uznania, miło z Twojej strony.
Wszystkie komentarze chętnie przeczytam, zwłaszcza jeśli dotyczą czegoś miłego lub praktycznego.
Planuję stopniowo przenieść najważniejsze instytucje i jednocześnie na nowo przemyśleć ich znaczenie i przydatność. Rozpocząłem od pierwszej wersji struktury subforum i części kwestii gospodarczych.
Swoją drogą mam ważenie, że obrazek, który umieściłem w tym wątku się nie wyświetla:
3392 odbierz towary export z ludowej republiki magnifikatu
W najbliższym czasie będę kontynuował przenoszenie pozostałych struktur nie tylko państwowych w rozumieniu administracyjnym, ale i tych, które można usytuować między innymi w obszarze działalności partyjnej i kulturalnej.
Liczę na to, że relacje z II Federacją Nordacką w naturalny sposób będą częstsze.
Spodziewam się również, że polityczna obecność Ludowej Republiki Magnifikatu na tym forum przyczyni się przede wszystkim w pozytywny sposób do budowania pokoju i prewencji względem niepotrzebnych lub nieuzasadnionych eskalacji na Nordacie.
dziękuję za wyrazy uznania, miło z Twojej strony.
Wszystkie komentarze chętnie przeczytam, zwłaszcza jeśli dotyczą czegoś miłego lub praktycznego.
Planuję stopniowo przenieść najważniejsze instytucje i jednocześnie na nowo przemyśleć ich znaczenie i przydatność. Rozpocząłem od pierwszej wersji struktury subforum i części kwestii gospodarczych.
Swoją drogą mam ważenie, że obrazek, który umieściłem w tym wątku się nie wyświetla:
W najbliższym czasie będę kontynuował przenoszenie pozostałych struktur nie tylko państwowych w rozumieniu administracyjnym, ale i tych, które można usytuować między innymi w obszarze działalności partyjnej i kulturalnej.
Liczę na to, że relacje z II Federacją Nordacką w naturalny sposób będą częstsze.
Spodziewam się również, że polityczna obecność Ludowej Republiki Magnifikatu na tym forum przyczyni się przede wszystkim w pozytywny sposób do budowania pokoju i prewencji względem niepotrzebnych lub nieuzasadnionych eskalacji na Nordacie.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Tarsycjusz Operar pisze: 26 kwie 2026, 22:11Swoją drogą mam ważenie, że obrazek, który umieściłem w tym wątku się nie wyświetla:
.
Rzeczywiście, jest tu jakiś problem. Próbowałeś wrzucić na kustosza a potem wkleić link?
- August de la Sparasan
- Collaborator
Znaczy ja go widzę. Chyba, że jest drugi obrazek, ale mi wyświetla się normalnie jeden.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022