W tym było i będzie spotkanie z @Elisa von Rozmarinowa z @Tarsycjusz Operar w tym było omawiane w kwestii rozwoju gospodarczego między tymi krajami. Mówili dwaj Gubernatorka PW i Przywódca Państwa LRM o tym temacie w tym ciąg dalszy będzie opowiadane.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2026, 22:28 przez Elisa von Rozmarinowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję za złożenie propozycji rozpoczęcia rozmów. Proszę o przedstawienie swojego stanowiska.
W tym ja zaproponowałam i będzie miało ARAL SARMATIEN AG od prawa Sarmackiego od ARAL Würth GmbH oddział w Protektoracie Wyrtlandii mówi prawo Würth Börse tutaj cytat " zapraszamy współpracę z naszą Giełdą w Wyrth" od w tym będzie tam filia w Ludowej Republiki Magnifikatu to będzie się nazywać ARAL&Crux Filia to będzię podlegało pod ARAL Würth GmbH w tym będzie pod prawo LRM i jej regulacjom będzie należeć no ta filia w waszym kraju LRM i częściowo pod status ARAL Würth GmbH. W tym oczekuję i proszę o przedstawienie swojego stanowiska @Tarsycjusz Operar.
Tarsycjusz Operar pisze: 06 maja 2026, 23:10Ciężko coś zrozumieć, ale chyba tym razem mi się udało.
Chętnie przyjmiemy rozpoczęcie działalności filii tego przedsiębiorstwa w LRM.
Proponuję rozpoczęcie tej działalności w miejscowości Palfork na terytorium Gminy Batawia.
Ten region potrzebuje większej uwagi partnerów międzynarodowych, aby bardziej przyspieszyć rozwój gospodarczy.
W tym będzie Centralnego Ośrodka Logistyczno-Akumulacyjnego "COLA" wybudowanie na wyspie w Protektoracie Wyrtladii tzw. Oddziału lub Franczyzny w tym bym chciała Oddział i w ten sposób było pod nazwą "COLA Schenker GmbH" to czyli Sp. z.o.o. no te GmbH, w tym będzie pod naszym regulacjom prawnym w naszym kraju pod Würth Börse to czyli Giełdę Papierów Wartościowych w Wyrth.
Myślę, że warto pozwolić na większą niezależność tego rodzaju przedsiębiorstw, ponieważ domyślam się, że modele naszych gospodarek różnią się znacząco i przez to podleganie w pełni lokalnemu prawu może zakłócić funkcjonowanie.
Jeśli to będzie możliwe, to wówczas można pomyśleć o dalszej kwestii. Mogę zaakceptować nazwę "COLA Schenker GmbH" i potraktować tę instytucję jako punkt partnerski dla Centralnego Ośrodka Logistyczno-Akumulacyjnego "COLA".
Tarsycjusz Operar pisze: 06 maja 2026, 23:31Myślę, że warto pozwolić na większą niezależność tego rodzaju przedsiębiorstw, ponieważ domyślam się, że modele naszych gospodarek różnią się znacząco i przez to podleganie w pełni lokalnemu prawu może zakłócić funkcjonowanie.
Jeśli to będzie możliwe, to wówczas można pomyśleć o dalszej kwestii. Mogę zaakceptować nazwę "COLA Schenker GmbH" i potraktować tę instytucję jako punkt partnerski dla Centralnego Ośrodka Logistyczno-Akumulacyjnego "COLA".
Tak, to ja mogę się zgodzić w tą sytuację i także na taką umowę partnerską z waszą gospodarką, w tym proszę o zrobienie loga tej partnerskiej firmy podesłać na priva na discord bo ja muszę wystawić ją na Giełe Papieró Wartościowych Wyrth w moim kraju Protektoratu. Ale w tym musze powrócić do tematu ARAL Wurth GmbH muszę wystawić ją na Giełdę Papierów Wartościowych to po pierwsze i w tej Sarmacji muszę zrobić i wystawić nową informację o stanie mojej firmy to potrafa albo jeden dzień lub dwa dnii aby do sfinalizować tutaj w Protektoracie i u cb. Magnifikacie.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2026, 23:50 przez Elisa von Rozmarinowa, łącznie zmieniany 1 raz.