Piotr Romanow - głosuje ZA
Kaspar Waksman-Dëter - ZA
Albert Fryderyk de Espada - Wstrzymuje Się
Maximilian von Stirlitz -
Xavier ?sa - ZA
Heinrich von Wattzau -
Michaił Pawłow - głosuje ZA
Federant Patryk van Rockwell - ZA
Grzegorz Szarak von Hohenburg - ZA
Damiano á-la Triste - ZA
Nominacja Marszałka Wielkiego
- Grzegorz Szarak
- Apprentice
Re: Nominacja Marszałka Wielkiego
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
No to... Panie Prezydencie @Piotr Romanow wydaje się, że mamy wynik. Bo tak na dobrą sprawę głosy Piechoty i Heinricha nic nie zmienią... To co, kończymy głosowanie?
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Waksman pisze: 11 lut 2022, 23:03No to... Panie Prezydencie @Piotr Romanow wydaje się, że mamy wynik. Bo tak na dobrą sprawę głosy Piechoty i Heinricha nic nie zmienią... To co, kończymy głosowanie?
Oczywiście, wszystko zostało przesądzone. Odwołujemy Marszałka Wielkiego Heinricha von Wattzau, teraz pozostaje nominować kolejnego...
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Experienced
To co, nominujesz od razu nową osobę i głosujemy, czy odkładamy to na potem?
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Waksman pisze: 11 lut 2022, 23:27To co, nominujesz od razu nową osobę i głosujemy, czy odkładamy to na potem?
Muszę się zastanowić nad Kandydatem, ale myślałem nad Panem de Espadą. Już jedną kadencję ma za sobą, także tym razem też da radę.
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Experienced
Nie wiem czy Pan Espada jest dobrym kandydatem na to stanowisko przy tak dużym natłoku ustaw do "przedebatowania" i przegłosowania. Owszem, ma już jedną kadencję za sobą, jednak to on dopuścił do tego, że Kancelaria Sejmu jest zapchana ustawami.
Jestem w stanie zaoferować Panu Prezydentowi oraz Wysokiemu Sejmowi swoją kandydaturę. Jeśli uzyskam Wasze poparcie obiecuję, że jak najszybciej zakończę tą sejmową stagnację, do której nieświadomie doprowadziliśmy.
DW: @Prezydent Muratyki
Jestem w stanie zaoferować Panu Prezydentowi oraz Wysokiemu Sejmowi swoją kandydaturę. Jeśli uzyskam Wasze poparcie obiecuję, że jak najszybciej zakończę tą sejmową stagnację, do której nieświadomie doprowadziliśmy.
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Waksman pisze: 11 lut 2022, 23:34Nie wiem czy Pan Espada jest dobrym kandydatem na to stanowisko przy tak dużym natłoku ustaw do "przedebatowania" i przegłosowania. Owszem, ma już jedną kadencję za sobą, jednak to on dopuścił do tego, że Kancelaria Sejmu jest zapchana ustawami.
W takim razie może niech każdy wyrazi opinię, a na jej podstawie podejmiemy decyzję, czy powołać Pana na to stanowisko czy też nie?
Zapraszam wszystkich @Obywateldo debaty.
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient