Parlament?

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Re: Parlament?

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

No trzymam kciuki a @Sheldon Anszlus Lovelace życzę cierpliwości i wytrwałości. Będzie ona potrzebna.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Wiem, że prace trwają długo, ale to przez natłok realnych spraw. Jednak postaram się ogarnąć jutro chwilę czasu, żeby wersja testowa systemu głosowań była ogarnięta. Jednak to tylko moje życzenie, życie zweryfikuje. Pragnę również podkreślić, że ja również nie jestem cudotwórcą, a takie podstawy programowania to jedynie hobbystycznie.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 04 lis 2022, 23:46Wiem, że prace trwają długo, ale to przez natłok realnych spraw. Jednak postaram się ogarnąć jutro chwilę czasu, żeby wersja testowa systemu głosowań była ogarnięta. Jednak to tylko moje życzenie, życie zweryfikuje. Pragnę również podkreślić, że ja również nie jestem cudotwórcą, a takie podstawy programowania to jedynie hobbystycznie.

Jak to mówią zagramanicą - take your time. Gdyby nie fakt, że przy systemach do głosowania nie mam pojęcia o czymkolwiek w kwestii programowania, to pomógłbym, nawet teraz! Niestety przy tym mogę wesprzeć tylko duchowo ?

Jak zajmiemy się pozostałymi rzeczami to jak najbardziej, kod będę klepał, aż mi ręce odpadną! ?
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Dobra, panie i panowie, udało się ukończyć system do głosowania na naszej stronie głównej, więc możemy przystąpić do organizacji wyborów. Pytanie - Komisję Wyborczą jakoś wybieramy, robimy zgłoszenia? Jak to ogarniemy?
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Jak dla mnie spokojnie wystarczyłoby powierzenie tego jednemu góra trzem ochotnikom. Najlepiej kogoś kto system tworzył i wie jak działa i w razie czego kogoś po prostu dla pewności że wszystko odbywa się uczciwie i bez kombinowania.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Czyli co, @Sheldon Anszlus Lovelace? Pytanie tylko jakie są kryteria - członkiem komisji może być każdy czy tylko obywatel państwa członkowskiego?
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Osobiście nie przeszkadzałaby mi obecność kogoś nie powiązanego bezpośrednio z unią. Chyba że @Kamiljan de Harlin @Bolesław Kirianóo von Hohenburg @Tadeusz I Wielki @Włodzimierz Molotin mają coś przeciwko lub mają jakieś własne przemyślenia odnośnie tego.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Waksman pisze: 17 lis 2022, 18:27Czyli co, @Sheldon Anszlus Lovelace? Pytanie tylko jakie są kryteria - członkiem komisji może być każdy czy tylko obywatel państwa członkowskiego?

Mogę zagwarantować swoją bezstronność. Wyjątkiem może być jedynie, jak mnie ktoś przekupi ładnym znaczkiem z SZF. ??

Olśniło mnie, że zapomniałem dodać, by odpowiedzi w głosowaniu wyświetlały się, w losowej kolejności.

Może jeszcze dziś po pracy to zrobię, by żyło się uczciwiej.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 17 lis 2022, 21:08Mogę zagwarantować swoją bezstronność. Wyjątkiem może być jedynie, jak mnie ktoś przekupi ładnym znaczkiem z SZF. ??

No to świetnie. To przewodniczącego komisji chyba wybraliśmy bo sprzeciwu nie widzę ?

A tak z ciekawości - jaki to znaczek? ?
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Nie mam zastrzeżeń.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje wspólne”