Ambasada Edelweiss?
- Femme Mystere
- Contributor
Ambasada Edelweiss?
Zważywszy na to, że bywam tu ostatnio dość często, mogłabym pokusić się o stworzenie ambasady i objęcie roli ambasadorki Edelweiss w Nordacie. Celowo piszę Nordacie, ponieważ chyba nie ma sensu rozdrabniać się na wszystkie pomniejsze państwa członkowskie. Co sądzicie o tym i jak zabrać się do tego od strony formalnej?
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Re: Ambasada Edelweiss?
Cóż, teoretycznie i praktycznie Unia Nordacka nie jest państwem, więc nie może nawiązywać bezpośrednio stosunków z innymi państwami tak, żeby można było otwierać "nordackie ambasady". Z tego co wiem jest nawiązana umowa między IV Republiką, a Edelweiss, ba, dział ambasady jest u nas nawet utworzony, więc zapraszam ?
- Joachim Cargalho
- Apprentice
Skoro nieformalnie agrément jest już udzielony, pozostaje sprawa nominacji przez Oberhaupta. Chyba pierwszy raz widzę, że te kwestie są załatwiane w tej kolejności ?
Ostatnio zmieniony 17 lis 2022, 7:42 przez Joachim Cargalho, łącznie zmieniany 1 raz.
- Experienced
Joachim Cargalho pisze: 17 lis 2022, 7:41Skoro nieformalnie agrément jest już udzielony, pozostaje sprawa nominacji przez Oberhaupta. Chyba pierwszy raz widzę, że te kwestie są załatwiane w tej kolejności ?
Czasami działa i tak ?
To przecież nie S*rmacja, że ktoś zaraz przyjdzie i powie, że tak nie można bo prawo nie pozwala ?
- Bella Swann
- Newbie
Skoro mamy możliwość ogarnięcia tego jakoś ? To nawet i ja mogłabym matce od czasu do czasu pomóc w jakiś sprawach tutaj ? Bo planuję częściej zaglądać
- Experienced
Bella Swann pisze: 20 lis 2022, 17:47Skoro mamy możliwość ogarnięcia tego jakoś ? To nawet i ja mogłabym matce od czasu do czasu pomóc w jakiś sprawach tutaj ? Bo planuję częściej zaglądać
Zapraszamy, zapraszamy! Jodel Zeitung dość rzadko się pojawia, także za garść świeżych informacji z krainy szarotek bylibyśmy stokrotnie wdzięczni! ?
- Bella Swann
- Newbie
Podejrzewam, że moi rodzicie bardziej się sprawdzą w roli ambasadorów niż ja. I regularnie będą donosić co się u nas dzieje ?
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
W zasadzie @Femme Mystere została już wybrana i zatwierdzona jako oficjalny ambasador Kotliny Edelweiss w IV Republice, ale coś mi się wydaje że będzie to raczej rodzinny interes całego rodu
Augentrost-Cargalho, mam rację ?
Augentrost-Cargalho, mam rację ?
- Femme Mystere
- Contributor
Zostałam wybrana do roli ambasadorki, co wynikało z mojego indywidualnego zaangażowania w Muratykę.
Reprezentuję interesy Oberhaupta Edelweiss jako ambasadorka. Reprezentuję też interesy najbardziej szanowanyego i elitarnego rodu mikroświata - Augentrost-Cargalho. Ostatecznie reprezentuję również Muratykę jako Freutregger i obywatelka. Godzę wszystkie te zaszczytne funkcje w jednej mojej pięknej i skromnej osobie. Sprawiam, że Muratyka i Edelweiss rozkwitają. Czyż to nie piękne? ?
@Albert Fryderyk de Espadajeśli chcesz dołączyć do rogu Augentrost-Cargalho to proszę złożyć podanie w trzech kopiach i/lub pierścionek zaręczynowy.
Reprezentuję interesy Oberhaupta Edelweiss jako ambasadorka. Reprezentuję też interesy najbardziej szanowanyego i elitarnego rodu mikroświata - Augentrost-Cargalho. Ostatecznie reprezentuję również Muratykę jako Freutregger i obywatelka. Godzę wszystkie te zaszczytne funkcje w jednej mojej pięknej i skromnej osobie. Sprawiam, że Muratyka i Edelweiss rozkwitają. Czyż to nie piękne? ?
@Albert Fryderyk de Espadajeśli chcesz dołączyć do rogu Augentrost-Cargalho to proszę złożyć podanie w trzech kopiach i/lub pierścionek zaręczynowy.