Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 14 mar 2023, 15:45Ciężko nie stawiać krzyżyka na człowieku, który sam stawia krzyżyki na ludziach jakby był na cmentarzu.
Właśnie z tym stawianiem krzyżyków na kimś to jest lekki przesadyzm w mikroświecie. Ja, na przykład, nawołuję do zmiany władzy nieinsulijskiej, ale nie zabijam nikogo...To raczej mnie się zabija, czyli to raczej jest problem z tymi, którzy piastują administracyjne stanowiska, że od razu sięgają po ostateczność...
Jakby mógł Szanowny przytoczyć jakieś przykłady takiego postępowania Towarzysza Iwana, to byłbym wdzięczny.
To ja nie rozumieć, dlaczego się banuje ludzi w mikroświecie skoro same plusy z tego wychodzą. ? A już wim - cmyntorz się robi i potem te krzyże elektryzują między sobą. Teraz zrozumieć, gdzie tu fizyka.
? Femme Mystere pisze: 14 mar 2023, 17:32Najpierw Bialenia musiałaby być czymkolwiek zainteresowana. Temat tak samo abstrakcyjny jak pomysł inkorporacji Sarmacji.
Szanowną na pewno te samce bialeńskie byłyby zainteresowane. ? Gorzej jak to same pedalstwo tam zasiedziałe, ale jak to mówią, najlepszym przyjacielem kobiety jest gej, więc będzie Szanowna zadowolona.
? Sarmacji nie trzeba inkorporować. Sarmacja sama się inkorporuje. ?