Inkorporacja Republiki Bialeńskiej do UN

Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

Re: Inkorporacja Republiki Bialeńskiej do UN

Post autor: Robert Drenin »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 13 mar 2023, 20:56Akurat Insulia ma raczej dobre relacje z Bialenią, zaś powodem dlaczego Bialenia i Brodria nigdy nie znajdą się w Unii przez Muratykę, przynajmniej do puki Piertow i Waksaman żyją.

Ależ Towarzyszu, Pietrow najwyraźniej ma pewne problemy, albo ja o czymś nie wiem:

http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showthread.php?tid=3470

(Z jakiegoś powodu nie ma profilowego i jest gościem)
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 21:03 przez Robert Drenin, łącznie zmieniany 1 raz.
Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

A cóż takiego robił Wać Pan, że ów Jego Mość ział bliżej nieokreśloną nienawiścią do Pana? Czym podyktowany jest Pański wstręt do Iwana Pietrowa?

Do dnia dzisiejszego @Waksman nie odpowiedział na moje powyższe pytanie. Być może się czegoś obawia. Nie wiem.

Albert Fryderyk de Espada pisze: 13 mar 2023, 20:56Akurat Insulia ma raczej dobre relacje z Bialenią, zaś powodem dlaczego Bialenia i Brodria nigdy nie znajdą się w Unii przez Muratykę, przynajmniej do puki Piertow i Waksaman żyją.

Jak to Aluś z Ciprofloksji mawiał - trzeba mieć mocne cewy, by móc coś lub kogoś znieść. Mnie uczono, aby nie mówić nigdy. Po prostu, trzeba umieć znosić i umieć robić "grin and bear it" (robić dobrą minę do złej gry). Ja wiem, że z Jego Mościem Pietrowem można rozmawiać, a jeszcze lepiej się z nim wykłóca. Jest człowiekiem dążącym do celu po trupach i bywa bezkompromisowy. Gorzej, jak ktoś postawił na nim krzyżyk, to wtedy faktycznie może być problem. Jak się spotkają dwie ujemnie naładowane jednostki, to zaczynają się odpychać.

Zatem, oczekuję na odpowiedź na moje pytanie. ? 
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Ja się nikomu nie muszę tłumaczyć. Nie lubimy się, i tyle.
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Vladimir Agucko pisze: 13 mar 2023, 21:18Jak to Aluś z Ciprofloksji mawiał - trzeba mieć mocne cewy, by móc coś lub kogoś znieść.

Aluś z Ciprofoksji to teraz Aleksander z Dreamlandu ?

Vladimir Agucko pisze: 13 mar 2023, 21:18Gorzej, jak ktoś postawił na nim krzyżyk, to wtedy faktycznie może być problem.

Ciężko nie stawiać krzyżyka na człowieku, który sam stawia krzyżyki na ludziach jakby był na cmentarzu.

Vladimir Agucko pisze: 13 mar 2023, 21:18Jak się spotkają dwie ujemnie naładowane jednostki, to zaczynają się odpychać.

Y, nie? Minus i minus się nie odpychają, tylko dają plusa. Jedynka z fizyki XDDD
Ostatnio zmieniony 14 mar 2023, 15:48 przez Bolesław Kirianóo von Hohenburg, łącznie zmieniany 1 raz.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Post autor: Femme Mystere »

Najpierw Bialenia musiałaby być czymkolwiek zainteresowana. Temat tak samo abstrakcyjny jak pomysł inkorporacji Sarmacji.
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 14 mar 2023, 15:45Ciężko nie stawiać krzyżyka na człowieku, który sam stawia krzyżyki na ludziach jakby był na cmentarzu.

Vladimir Agucko pisze: 13 mar 2023, 21:18

Właśnie z tym stawianiem krzyżyków na kimś to jest lekki przesadyzm w mikroświecie. Ja, na przykład, nawołuję do zmiany władzy nieinsulijskiej, ale nie zabijam nikogo...To raczej mnie się zabija, czyli to raczej jest problem z tymi, którzy piastują administracyjne stanowiska, że od razu sięgają po ostateczność...

Jakby mógł Szanowny przytoczyć jakieś przykłady takiego postępowania Towarzysza Iwana, to byłbym wdzięczny. 

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 14 mar 2023, 15:45Y, nie? Minus i minus się nie odpychają, tylko dają plusa. Jedynka z fizyki XDDD

To ja nie rozumieć, dlaczego się banuje ludzi w mikroświecie skoro same plusy z tego wychodzą. ? A już wim - cmyntorz się robi i potem te krzyże elektryzują między sobą. Teraz zrozumieć, gdzie tu fizyka. 

Femme Mystere pisze: 14 mar 2023, 17:32Najpierw Bialenia musiałaby być czymkolwiek zainteresowana. Temat tak samo abstrakcyjny jak pomysł inkorporacji Sarmacji.

Szanowną na pewno te samce bialeńskie byłyby zainteresowane. ? Gorzej jak to same pedalstwo tam zasiedziałe, ale jak to mówią, najlepszym przyjacielem kobiety jest gej, więc będzie Szanowna zadowolona. ? Sarmacji nie trzeba inkorporować. Sarmacja sama się inkorporuje. ?  
Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Skoro Pan @Vladimir Aguckotaki niezadowolony z Insulii, to może zechciałby osiedlić się w Muratyce? Mamy jeszcze jakieś wolne Freuty. ? Nie chcę sugerować Pana orientacji, więc nie będę proponować przyjacielskiej współpracy.
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Femme Mystere pisze: 19 mar 2023, 15:35Skoro Pan @Vladimir Aguckotaki niezadowolony z Insulii, to może zechciałby osiedlić się w Muratyce? Mamy jeszcze jakieś wolne Freuty. ? Nie chcę sugerować Pana orientacji, więc nie będę proponować przyjacielskiej współpracy.

Że co?? Nie będę wśród Fjutów siedział!
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 15:39Że co?? Nie będę wśród Fjutów siedział!

Przez "re" Władziu, "re".
Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Wypaszam sobie, ja nie posiadam takowych atrybutów.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum postów”