Komentarze nt. przejęcia paska MAP

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Re: Komentarze nt. przejęcia paska MAP

Post autor: Burek »

lalalalalabubu
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

August de la Sparasan pisze: 09 kwie 2026, 17:30Achkov stoi na ziemi uzyskanej od Monarchii Kiryjskiej. Nie od Muratyki. Achkov jest nordacki. Nikomu nie planujemy go oddawać.

gdyby muratyka zrobiła Murexit (a przecież referendum jest w toku) to całej waszej "II Federacji Nordackiej" po prostu by nie było i koniec bo przecież Muratyka to państwo-założyciel przecież to ona wraz z Kirianią stworzyły całą federację

Bez muratyki zostaje wam kiriańskie państewko z nordacką nazwą i Achkovem w środku XD 

Więc jak tak bardzo bronisz tej całej "nordackości" Achkova i mówisz ze go nikomu nie oddasz to najpierw ogarnij czy Nordata w ogóle przetrwa bez Muratyki od której przecież "nic nie dostaliście" XDDD
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

aha i czemu jestem nadal Premierem? Halo NUI? Ja już nie chcę plz 😭
Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Post autor: August de la Sparasan »

Damiano Robingren pisze: 09 kwie 2026, 17:40Więc jak tak bardzo bronisz tej całej "nordackości" Achkova i mówisz ze go nikomu nie oddasz to najpierw ogarnij czy Nordata w ogóle przetrwa bez Muratyki od której przecież "nic nie dostaliście" XDDD

A to przepraszam, panowie widzę jeszcze nie zrozumieli, że przetrwa. Może to przyjdzie z czasem.

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

August de la Sparasan pisze: 09 kwie 2026, 17:41A to przepraszam, panowie widzę jeszcze nie zrozumieli, że przetrwa. Może to przyjdzie z czasem.

pierdolnie jak felencja mego męża
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Damiano Robingren pisze: 09 kwie 2026, 17:40gdyby muratyka zrobiła Murexit (a przecież referendum jest w toku) to całej waszej "II Federacji Nordackiej" po prostu by nie było i koniec bo przecież Muratyka to państwo-założyciel przecież to ona wraz z Kirianią stworzyły całą federację

Bez muratyki zostaje wam kiriańskie państewko z nordacką nazwą i Achkovem w środku XD 

Więc jak tak bardzo bronisz tej całej "nordackości" Achkova i mówisz ze go nikomu nie oddasz to najpierw ogarnij czy Nordata w ogóle przetrwa bez Muratyki od której przecież "nic nie dostaliście" XDDD

peak interpretacji praffa xd

Damiano Robingren pisze: 09 kwie 2026, 17:41aha i czemu jestem nadal Premierem? Halo NUI? Ja już nie chcę plz 😭

Sorki, ale ostatnio tniemy koszty 😭 ktoś ci na pewno odbierze wszystkie rangi za jednym zamachem jak będzie już po

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Post autor: August de la Sparasan »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 09 kwie 2026, 17:45Sorki, ale ostatnio tniemy koszty 😭 ktoś ci na pewno odbierze wszystkie rangi za jednym zamachem jak będzie już po

Na pewno byłoby łatwiej, gdyby zrezygnował też z pozostałych stanowisk, ale nie szkodzi. I tak je straci.

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Damiano Robingren pisze: 09 kwie 2026, 17:40gdyby muratyka zrobiła Murexit (a przecież referendum jest w toku) to całej waszej "II Federacji Nordackiej" po prostu by nie było i koniec bo przecież Muratyka to państwo-założyciel przecież to ona wraz z Kirianią stworzyły całą federację

Ok spk??
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Waksman pisze: 09 kwie 2026, 17:19Nie no bravo zjednoczone siły. A jak trzeba było reagować na (s)kyrjańskie groźby zajęcia Komarchii Nordackiej przy, wtedy, wysoce prawdopodobnej secesji, to nie chyba nie było potrzeby ze strony Pana Głównodowodzącego. No bravo XD

Jeśliby Monarchia Kiryjska próbowała przejąć Komarchię Nordacką po secesji, to taki akt szaleństwa spotkałby się ze zdecydowaną reakcją Zjednoczonych Sił. Jednakże moje negocjacje doprowadziły do porzucenia przez MK samego pomysłu wystąpienia z II FN, a co dopiero przejęcia Achkova.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Achkov jest i będzie muratycki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”