W związku z aktualizacją forum, aktualizuję też motyw forum.
Stary motyw dalej działa (4.0.2), ale nie będzie już aktualizowany.
Nowy motyw (4.3.3) na razie udostępniam do testów. Docelowo stanie się domyślnym motywem na forum. Dlatego potrzebuję informacji zwrotnej od użytkowników forum - co by chcieli by się zmieniło, czy obecny jego wygląd jest OK, etc.
W szczególności istotne jest dla mnie, aby ludzie używający białych trybów powiedzieli mi, co poprawić konkretnie w białym trybie i vice-versa, aby użytkownicy ciemnych trybów powiedzieli mi, co jest nie tak z naszym ciemnym trybem.
Jeśli ktoś nie wie, to swój motyw można zmienić m.in. w stopce strony.
[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2026_05/image.png.9d1e51bc8f53ed1e1b68d14949f401cc.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">
Czym ten motyw ma się różnić od starego...
Obowiązkowe różnice:
- formatowanie nowych elementów forum dodanych w ostatnich aktualizacjach tegoż forum. [zrobione]
- formatowanie elementów zaktualizowanych wtyczek i pluginów forum. [do zrobienia]
Opcjonalne różnice:
- nowy sposób wyświetlania listy poddziałów na liście działów - poddziały zajmują mniej miejsca. [zrobione]
- zwiększenie rozmiaru czcionek. [zrobione]
- dostosowanie jasnego trybu do oczekiwań użytkowników. [do zrobienia]
- dostosowanie ciemnego trybu do oczekiwań użytkowników. [do zrobienia]
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.