Andrzej Płatonowicz Ordyński pisze: 02 lis 2021, 12:10Ja będę przekonywał Zgromadzenie Narodowe RB do udziału w Banku Nordackim, pewnie mi się to uda.
Mam nadzieję, że twoje umiejętności perswazyjne nie zawiodą Andrzeju ?
Andrzej Płatonowicz Ordyński pisze: 02 lis 2021, 12:10Ale moje umiejętności techniczne są - jak wiadomo - ujemne, więc w samej budowie banku nie pomogę.
Spokojnie, informatyka na pewno się znajdzie, czy to za pieniądze realowe, czy wirtualne czy za jakiś stołek... gdzieś tam. Tylko żeby z projektem jakkolwiek wystartować, żeby mieć podstawę do stworzenia takiej platformy musimy sporządzić i podpisać stosowną umowę o utworzeniu Banku Nordackiego, bo bez tego nie ruszymy się z miejsca, tylko poruszamy nogami w piasku i się w nim zakopiemy. Także panowie - zakasujemy rękawy, zapraszamy Pana Wawrzyniaka na konsultacje ekonomiczne i jak najszybciej sporządzamy sensowną umowę o utworzeniu banku i działamy. Wiem, że robienie wszystkiego "na szybko" jest złe, dlatego my nie będziemy tego robili tym sposobem. Jak Andrzej powiedział - potrzeba szybkich, stanowczych i pewnych kroków. Nie udało nam się ich zrobić przez 3 szczyty, niech więc tu nam się coś uda. To mój postulat.