Co zmienić, co poprawić w forum, na stronie?

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Re: Co zmienić, co poprawić w forum, na stronie?

Post autor: August de la Sparasan »

Uprzejmie proszę o wpisanie w wolnej chwili do kalendarza 1 sierpnia jako Święto powstania II Federacji Nordackiej. Obecnie nie jest ono tam zapisane bądź widoczne. Sam bym to uczynił, lecz niestety nie mogę dodawać tam świąt państwowych.

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Vilarte
Apprentice
Apprentice

Post autor: Vilarte »

Co mi też wpadło w oko - jeśli na osi aktywności jeden temat może wyświetlać się wiele razy, nie tylko raz, to wypycha on z niej inne tematy i może zmniejszać ich widoczność

[attachment=0]Przechwytywanie.PNG[/attachment]/monthly_2026_05/Przechwytywanie.PNG.5946ef372cc1fa3ce705aaa0adcdb5ed.PNG" data-ratio="122.67" width="450" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" alt="Przechwytywanie.PNG">
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Vilarte pisze: 30 maja 2026, 10:43Co mi też wpadło w oko - jeśli na osi aktywności jeden temat może wyświetlać się wiele razy, nie tylko raz, to wypycha on z niej inne tematy i może zmniejszać ich widoczność

Wiem o tym. Od dawna chciałem to zmienić. Ale akurat teraz zmieniamy forum na phpBB, więc robienie poprawek na tym forum tutaj jest nieopłacalne, bo je utracimy za kilka dni. 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nordacka Unia Informatyczna”