Krajowe druki potwierdzeń w MBP

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Krajowe druki potwierdzeń w MBP

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:35Czy na drukach znajdzie się wizerunek jakiegoś duchownego? 

W historii Unii Trzech Narodów, I Federacji Nordackiej, Unii Nordackiej i II Federacji Nordackiej żaden duchowny nie zapisał się na kartach historii tak bardzo, żeby umieszczać jego wizerunek na potwierdzeniu. Bez przesady, że jeszcze księdza będziemy umieszczać na takim papierku...
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Waksman pisze: 23 maja 2024, 21:39W historii Unii Trzech Narodów, I Federacji Nordackiej, Unii Nordackiej i II Federacji Nordackiej żaden duchowny nie zapisał się na kartach historii tak bardzo, żeby umieszczać jego wizerunek na potwierdzeniu. Bez przesady, że jeszcze księdza będziemy umieszczać na takim papierku...

To by mogła być nawet zniewaga dla tego księdza ?
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Oliwier Dymarski pisze: 23 maja 2024, 21:53To by mogła być nawet zniewaga dla tego księdza ?

Czy ja wiem... Rotryści mieli to do siebie, że bardzo cieszyli się na hajs. Taki ksiądz byłby zapewne zadowolony, że jego twarz jest na papierze wartościowym ?

@Premier @Minister - czy stosowna informacja o naszych potwierdzeniach poszła już do @Helwetyk? Na czym stanęło?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Waksman pisze: 23 maja 2024, 22:01Czy ja wiem... Rotryści mieli to do siebie, że bardzo cieszyli się na hajs. Taki ksiądz byłby zapewne zadowolony, że jego twarz jest na papierze wartościowym ?

@Premier @Minister - czy stosowna informacja o naszych potwierdzeniach poszła już do @Helwetyk? Na czym stanęło?

Obowiązkowo na największym nominale ? 
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leonid Repulijski »

Waksman pisze: 23 maja 2024, 22:01Na czym stanęło?

Na tym, że fajnie byłoby na druk potwierdzenia dodać również nasze godło, ale nie mamy godła.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Leonid Repulijski pisze: 23 maja 2024, 22:39Na tym, że fajnie byłoby na druk potwierdzenia dodać również nasze godło, ale nie mamy godła.

Czy naszym godłem ma być godło I FN ze zmienioną flagą w tle? Bo jak tak, to ja mogę machnąć szybciutko.
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leonid Repulijski »

Waksman pisze: 23 maja 2024, 22:51Czy naszym godłem ma być godło I FN ze zmienioną flagą w tle? Bo jak tak, to ja mogę machnąć szybciutko.

Właśnie nic nie uzgodniliśmy jeszcze.

Ciekawe czy dewizę kraju też by się dało walnąć na druk.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Leonid Repulijski pisze: 23 maja 2024, 22:53Właśnie nic nie uzgodniliśmy jeszcze.

Ciekawe czy dewizę kraju też by się dało walnąć na druk.

Myślę, że nie byłoby z tym problemu, tylko to już trzeba bezpośrednio uderzać do @Helwetyk, który raczej mało tu zagląda ?
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Od najstarszych do najnowszych prekursorów zjednoczonej Nordaty:

5 nordów - FD

10 nordów - ANDW

20 nordów - KWD

50 nordów - HW

100 nordów - AFdE

200 nordów - BKvH

500 nordów - LR

Do każdego druku potwierdzeń dołączamy herb, a pod nim dewizę państwa.

@Waksman czy firma Neni Problem podjęłaby się zadania przetłumaczenia tekstu druku potwierdzeń na język nordacki?

Przykładowy druk w mowie powszechnej:

Ostatnio zmieniony 21 lip 2024, 21:35 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Kamiljan de Harlin pisze: 21 lip 2024, 21:34@Waksman czy firma Neni Problem podjęłaby się zadania przetłumaczenia tekstu druku potwierdzeń na język nordacki?

Nie trzeba, bo już dawno przetłumaczyła ?

Helwetyk posiada pełną treść potwierdzenia w pełni po nordacku.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”