Do widzenia
- Ewe Novak
- Apprentice
Re: Do widzenia
WakSSman, ten fałszywy skurwysyn pierw zablokowal moją kandydaturę a teraz pozbył się harlina
- Burek
- Community Regular
Ewe Novak pisze: 10 lis 2025, 19:27nie wiem czy to waksman nie zaniedbal tego kraju, czy kto, ale powinno sie wziasc za morde i po prostu zakazac takiego zachowania - banicja powinna być za bezczeszczenie dobrego imienia Prezydenta FN a już szczególnie osoby Harlina z powodu jego wieloletnich zasług dla państwa FN. A jakiś pierdolony bialenczyk zesrany bedzie mi tu jakieś merytoryki uprawiać? Ty wiesz wgl jakiego obywatelem kraju jesteś, a zachowujesz sie no wlasnie, jak typowy bialeńczyk, prymitywnie.
Ewe Novak pisze: 10 lis 2025, 19:31a w tym kraju nie ma praworządności - nie ma działających sądów, i jest bezprawie - można se wpisać nagłówek "burek i ordyński topią harlina" i wyzywać Prezydenta od kurew. Śmieszne jak upadł ten kraj
Ale wiesz, że ja cytowałem/parafrazowałem Ciebie… nie?
Ostatnio zmieniony 11 lis 2025, 2:10 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Ewe Novak pisze: 10 lis 2025, 22:18WakSSman, ten fałszywy skurwysyn pierw zablokowal moją kandydaturę a teraz pozbył się harlina
Przepraszam bardzo. PRZEPRASZAM BARDZO. Proszę mnie nie mieszać w jakieś pojebane akcje autorstwa burka i Andrzeja. Ja z Prezydentem Harlinem zawsze trzymaliśmy naszą relację na stopie pozytywnej, nigdy bym nie próbował nawet pozbyć się tak wspaniałej osoby z II Federacji. To wpływy obcych mocarstw to spowodowały, a ja nie byłem nawet świadomy, że taki problem istnieje. Dopiero po swoim odejściu Prezydent Harlin na moją prośbę poinformował mnie co tak naprawdę się stało.
Ja sam ubolewam wybitnie nad jego brakiem, ale co zrobię? Jakbym mógł, to już dawno wsparłbym go w tej bitwie z osobami, które tworzyły problemy osłabiające nasz kraj. Ale nie wiedziałem. I proszę sobie swojej mordy zdradzieckiej nie wycierać imieniem naszego świętej pamięci Prezydenta!!!!!!
- Experienced
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 10 lis 2025, 21:34Nie chcę bezpodstawnie oskarżać kol. Waksmana, ale jestem prawie pewien, że pasek o topieniu Harlina to jego autorstwa.
To była prawda najprawdziwsza. Utopili? Utopili. Odejście spowodowali? Spowodowali. Paskowy po prostu spits facts.
- Ewe Novak
- Apprentice
W takim razie przepraszam za te oskarżenia... A ta bandę należy uciąć im siurki za to co zrobili .
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Wypowiadanie swojego zdania to teraz pojebana akcja? Sugestia, że Nan Di i Winkulia to mocarstwa jest miła, ale chyba nieco na wyrost.
Generalnie myślę, że ludzie sami odpowiadają za swoje decyzje.
Po mnie jebią? Jebią. I żyję.
Po Tobie jebią? Jebią. I żyjesz.
Jeżeli ktoś chce być przez wszystkich kochany, to chyba źle trafił. I Harlin jest/był na tyle doświadczonym mikronautą, żeby zdawał sobie z tego sprawę.
Samo to, że mu się odechciało jest okej. Każdemu czasem się odechciewa. Jedni uciekają w realiozy, inni rzucają obkami, a jeszcze inni skaczą z mostu. Niezbyt w porządku jest to, że obwinia za to innych. Ale co kto lubi, mi to nawet schlebia. Z Burusia też jestem dumny.
Jeżeli ktoś chce być przez wszystkich kochany, to chyba źle trafił. I Harlin jest/był na tyle doświadczonym mikronautą, żeby zdawał sobie z tego sprawę.
Samo to, że mu się odechciało jest okej. Każdemu czasem się odechciewa. Jedni uciekają w realiozy, inni rzucają obkami, a jeszcze inni skaczą z mostu. Niezbyt w porządku jest to, że obwinia za to innych. Ale co kto lubi, mi to nawet schlebia. Z Burusia też jestem dumny.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2025, 20:24 przez Andrzej Ordyński, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
Premier II Federacji Nordackiej
- Experienced
Andrzej Ordyński pisze: 13 lis 2025, 20:23Wypowiadanie swojego zdania to teraz pojebana akcja? Sugestia, że Nan Di i Winkulia to mocarstwa jest miła, ale chyba nieco na wyrost.
Znam ciebie i Burka na tyle żeby stwierdzić, że wasze "wypowiadania swojego zdania" bardzo często odbiega od powszechnie przyjętych form i przyjmuje formę cyfrowego bullyingu. Wiem to z własnej autopsji. Szykany, grożenie i inne tego typu praktyki - jestem w stanie uwierzyć, że i ty, i twój zachodni kolega po fachu potrafilibyście wobec Harlina takie właśnie rzeczy stosować. Nie mydlcie oczu Ordyński i przyznajcie się do zdrady Kontynentu, bo inaczej takiego działania nazwać nie można. Hańba.
- Experienced
Ewe Novak pisze: 13 lis 2025, 20:23W takim razie przepraszam za te oskarżenia... A ta bandę należy uciąć im siurki za to co zrobili .
Wybaczam, bom człowiek o dobrym sercu. Wracaj do nas Ewuniu. Bez ciebie to nie to samo. Trzeba rozwalić ten chory system i pomścić Kamiljana ❤️
- Tarsycjusz Operar
- Apprentice
- Experienced
Tarsycjusz Operar pisze: 13 lis 2025, 20:58Czy Harlin tylko zrezygnował z funkcji czy to już v-śmierć?
Wychodzi na to, że v-śmierć. Kulega @Bolesław Kirianóo von Hohenburg miał się dowiedzieć - wiadomo coś? Chociaż sądząc o przepchnięciu uchwały o żałobie...