Do widzenia
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Do widzenia
Dobry wieczór,
rezygnuję z obywatelstwa II Federacji Nordackiej i wszystkich urzędów tu pełnionych.
rezygnuję z obywatelstwa II Federacji Nordackiej i wszystkich urzędów tu pełnionych.

- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Re: Do widzenia
Pomimo wszystkich sporów w ostatnich miesiącach, dziękuję za zaangażowanie na rzecz idei pannordackiej i liczę na szybki powrót.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
- Burek
- Community Regular
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Dziękuję Panom za pomoc w przekonaniu mnie do tej decyzji!

- Burek
- Community Regular
Kamiljan de Harlin pisze: 06 lis 2025, 23:10Dziękuję Panom za pomoc w przekonaniu mnie do tej decyzji!
Dobra, w odpowiedzi na pierwszą pierwszą wiadomość - mimo jej pedałkowatości - wypada popłakać, załamywać ręce, błagać o powrut i tak dalej.
Ale skoro tak - jak chcesz stąd spierdalać to po prostu spierdalaj i tyle. Ale jak widać nie możesz (nie chcesz?), musisz jeszcze... no właśnie.
P.S.
To nie jest złośliwość czy pytanie retoryczne, tylko faktyczne pytanie. Jeśli się okaże, że nie - może trzeba by pomysleć nad - nie wiem - zmianą formuły?
Ostatnio zmieniony 06 lis 2025, 23:21 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
- August de la Sparasan
- Collaborator
Sytuacja jest pod kontrolą. Rząd wyjaśnia i nadzoruje sprawę. Proszę ponadto o powściągnięcie emocji, nikomu to nie ułatwia życia.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Burek pisze: 06 lis 2025, 23:18Ale skoro tak - jak chcesz stąd spierdalać to po prostu spierdalaj i tyle. Ale jak widać nie możesz (nie chcesz?), musisz jeszcze... no właśnie.
Jak widać nie chce. Poddani poproszą, car wruci i efenik będzie żył długo i szczęśliwie.
Przedstawienie oczywiście tylko na użytek wewnętrzny, bez oglądania się na to, że cofnięcie dymisji to kolejny dowód na to, że Nordata to dalej yoyo. I chyba to prawda. A może nawet gorzej, bo w yoyonacjach przynajmniej przez chwilę uczestnicy dobrze się bawili. I chcieli się bawić, nie robili wszystkim wokoło łaski. O wyższości darmowych forów u żyda nad tym czymś nawet nie będę się rozwodził, bo to już przeruchany temat.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
- Edward Teague
- Rookie
No, już działa, poradziło sobie z ograniczeniami od admina (ha ha, zwala na wtyczki, ale karol łątwo udowodnił, że to administracyjne zaklęcia spowalniaja forum, to samo włączył na nowalskim i tez tam było tak przez pół dnia).
... a wracając do tematu, to ciekawe, czy z Sarmacji też wylazł, muszę tam zajrzeć, bo czasu mało jest i odpuściłem sobie. karol z kolei ich tematyki nie lubi zbytnio i zajmuje się nimi tylko, jak jakaś awantura jest, a tu awantury chyba nie ma, bo widzę, że pisze w sokn o Bastionie, a nie o ujściu harlina.
... a wracając do tematu, to ciekawe, czy z Sarmacji też wylazł, muszę tam zajrzeć, bo czasu mało jest i odpuściłem sobie. karol z kolei ich tematyki nie lubi zbytnio i zajmuje się nimi tylko, jak jakaś awantura jest, a tu awantury chyba nie ma, bo widzę, że pisze w sokn o Bastionie, a nie o ujściu harlina.
- Edward Teague
- Rookie
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced