Do widzenia

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Do widzenia

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Dobry wieczór,

rezygnuję z obywatelstwa II Federacji Nordackiej i wszystkich urzędów tu pełnionych.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Re: Do widzenia

Post autor: Andrzej Ordyński »

Pomimo wszystkich sporów w ostatnich miesiącach, dziękuję za zaangażowanie na rzecz idei pannordackiej i liczę na szybki powrót. 

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Komukolwiek chce się tu jeszcze robić -cokolwiek-?
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Dziękuję Panom za pomoc w przekonaniu mnie do tej decyzji!
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Kamiljan de Harlin pisze: 06 lis 2025, 23:10Dziękuję Panom za pomoc w przekonaniu mnie do tej decyzji!

Dobra, w odpowiedzi na pierwszą pierwszą wiadomość - mimo jej pedałkowatości - wypada  popłakać, załamywać ręce, błagać o powrut i tak dalej.

Ale skoro tak - jak chcesz stąd spierdalać to po prostu spierdalaj i tyle. Ale jak widać nie możesz (nie chcesz?), musisz jeszcze... no właśnie.

P.S.

Burek pisze: 06 lis 2025, 23:08Komukolwiek chce się tu jeszcze robić -cokolwiek-?

To nie jest złośliwość czy pytanie retoryczne, tylko faktyczne pytanie. Jeśli się okaże, że nie - może trzeba by pomysleć nad - nie wiem - zmianą formuły?
Ostatnio zmieniony 06 lis 2025, 23:21 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Post autor: August de la Sparasan »

Sytuacja jest pod kontrolą. Rząd wyjaśnia i nadzoruje sprawę. Proszę ponadto o powściągnięcie emocji, nikomu to nie ułatwia życia.

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Burek pisze: 06 lis 2025, 23:18Ale skoro tak - jak chcesz stąd spierdalać to po prostu spierdalaj i tyle. Ale jak widać nie możesz (nie chcesz?), musisz jeszcze... no właśnie.

Jak widać nie chce. Poddani poproszą, car wruci i efenik będzie żył długo i szczęśliwie. 

Przedstawienie oczywiście tylko na użytek wewnętrzny, bez oglądania się na to, że cofnięcie dymisji to kolejny dowód na to, że Nordata to dalej yoyo. I chyba to prawda. A może nawet gorzej, bo w yoyonacjach przynajmniej przez chwilę uczestnicy dobrze się bawili. I chcieli się bawić, nie robili wszystkim wokoło łaski. O wyższości darmowych forów u żyda nad tym czymś nawet nie będę się rozwodził, bo to już przeruchany temat.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Edward Teague
Rookie
Rookie

Post autor: Edward Teague »

No, już działa, poradziło sobie z ograniczeniami od admina (ha ha, zwala na wtyczki, ale karol łątwo udowodnił, że to administracyjne zaklęcia spowalniaja forum, to samo włączył na nowalskim i tez tam było tak przez pół dnia).

... a wracając do tematu, to ciekawe, czy z Sarmacji też wylazł, muszę tam zajrzeć, bo czasu mało jest i odpuściłem sobie. karol z kolei ich tematyki nie lubi zbytnio i zajmuje się nimi tylko, jak jakaś awantura jest, a tu awantury chyba nie ma, bo widzę, że pisze w sokn o Bastionie, a nie o ujściu harlina.
Awatar użytkownika
Edward Teague
Rookie
Rookie

Post autor: Edward Teague »

i nigdzie nie wylazł, nie ma czasu na tutaj. No cóż...
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Ale co się stało tak właściwie? Powtórka z mostu w Gaudium i te sprawy?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”