Jedna z wielu, widzę widzę!
Amdrzej, ale karol mówi, że obywatelstwo na nordacie, to ty już walnąłeś wieki temu 😉 Prawda to, czy za daleko stał i czegoś nie zrozumiał?
Do widzenia
- Edward Teague
- Rookie
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Re: Do widzenia
Edward Teague pisze: 17 lis 2025, 17:54Jedna z wielu, widzę widzę!
Amdrzej, ale karol mówi, że obywatelstwo na nordacie, to ty już walnąłeś wieki temu 😉 Prawda to, czy za daleko stał i czegoś nie zrozumiał?
To prawda. Już wcześniej postawiłem się skupić na Nan Di. Ale to nie znaczy, że chcę wychodzić ze stowarzyszenia czy innych powiązań. Mimo wszystko, razem FN, Nan Di i Winkulia są ciekawsze niż osobno. We wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Andrzej Ordyński pisze: 17 lis 2025, 17:57To prawda. Już wcześniej postawiłem się skupić na Nan Di. Ale to nie znaczy, że chcę wychodzić ze stowarzyszenia czy innych powiązań. Mimo wszystko, razem FN, Nan Di i Winkulia są ciekawsze niż osobno. We wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek.
Dość logiczne, że chcesz udzielać się na forum międzynarodowym. Nie wiem dlaczego ludzie tak mocno podchodzą do każdego naszego ruchu. Czy ktoś z nas jest po prostu problemem dla pozostałych, czy o co chodzi? 😉
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Peetri Romanaav pisze: 17 lis 2025, 18:52Dość logiczne, że chcesz udzielać się na forum międzynarodowym. Nie wiem dlaczego ludzie tak mocno podchodzą do każdego naszego ruchu. Czy ktoś z nas jest po prostu problemem dla pozostałych, czy o co chodzi? 😉
Kolega Edward po prostu lubi komentować i lekko prowokować do dyskusji. 😉
Ze strony czynników rządowych FN nie ma żadnych krytycznych komentarz odnośnie Twojego nowego planu na Nan Di. A kolega Edward to zagraniczny publicysta i komentator. W sumie to miło, że się nami interesuje.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Andrzej Ordyński pisze: 17 lis 2025, 19:03Kolega Edward po prostu lubi komentować i lekko prowokować do dyskusji. 😉
Ze strony czynników rządowych FN nie ma żadnych krytycznych komentarz odnośnie Twojego nowego planu na Nan Di. A kolega Edward to zagraniczny publicysta i komentator. W sumie to miło, że się nami interesuje.
Też zauważyłem, że porusza nas do dyskusji, co jest naprawdę fajne. Cieszę się, że odwiedził nasz kraj. 😉
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- karol flibustier keane
- Contributor
O widzę, ze sami wyciągnęliście wnioski, ze aktualnie jesteście najciekawszym krajem w mikro i pytań to rodzi co niemiara. Problem jest, oczywiście, wypowiedzi wrogie, wypowiedzi neutralne i wypowiedzi z zapytaniem. Skoro jesteście na świeczniku, to one muszą padać 🙂 Nie gniewajcie się, ale jako prasa, bo tym Nowal w sumie stoi, to mamy wiele opinii i jeszcze wiecej dyskusji na Wasz temat.
- Peetri Romanaav
- Community Regular
karol flibustier keane pisze: 17 lis 2025, 19:21O widzę, ze sami wyciągnęliście wnioski, ze aktualnie jesteście najciekawszym krajem w mikro i pytań to rodzi co niemiara. Problem jest, oczywiście, wypowiedzi wrogie, wypowiedzi neutralne i wypowiedzi z zapytaniem. Skoro jesteście na świeczniku, to one muszą padać 🙂 Nie gniewajcie się, ale jako prasa, bo tym Nowal w sumie stoi, to mamy wiele opinii i jeszcze wiecej dyskusji na Wasz temat.
W takim razie zapraszamy do Imperium Nandyjskiego! Odpowiemy na wszelkie pytania, a przy okazji pozwolimy Wam poznać nasz kraj od środka takim jakim on jest! 😉
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan