Do widzenia

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Edward Teague
Rookie
Rookie

Re: Do widzenia

Post autor: Edward Teague »

Jedna z wielu, widzę widzę!

Amdrzej, ale karol mówi, że obywatelstwo na nordacie, to ty już walnąłeś wieki temu 😉 Prawda to, czy za daleko stał i czegoś nie zrozumiał?
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Edward Teague pisze: 17 lis 2025, 17:54Jedna z wielu, widzę widzę!

Amdrzej, ale karol mówi, że obywatelstwo na nordacie, to ty już walnąłeś wieki temu 😉 Prawda to, czy za daleko stał i czegoś nie zrozumiał?

To prawda. Już wcześniej postawiłem się skupić na Nan Di. Ale to nie znaczy, że chcę wychodzić ze stowarzyszenia czy innych powiązań. Mimo wszystko, razem FN, Nan Di i Winkulia są ciekawsze niż osobno. We wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Post autor: Peetri Romanaav »

Andrzej Ordyński pisze: 17 lis 2025, 17:57To prawda. Już wcześniej postawiłem się skupić na Nan Di. Ale to nie znaczy, że chcę wychodzić ze stowarzyszenia czy innych powiązań. Mimo wszystko, razem FN, Nan Di i Winkulia są ciekawsze niż osobno. We wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek.

Dość logiczne, że chcesz udzielać się na forum międzynarodowym. Nie wiem dlaczego ludzie tak mocno podchodzą do każdego naszego ruchu. Czy ktoś z nas jest po prostu problemem dla pozostałych, czy o co chodzi? 😉

Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Peetri Romanaav pisze: 17 lis 2025, 18:52Dość logiczne, że chcesz udzielać się na forum międzynarodowym. Nie wiem dlaczego ludzie tak mocno podchodzą do każdego naszego ruchu. Czy ktoś z nas jest po prostu problemem dla pozostałych, czy o co chodzi? 😉

Kolega Edward po prostu lubi komentować i lekko prowokować do dyskusji. 😉

Ze strony czynników rządowych FN nie ma żadnych krytycznych komentarz odnośnie Twojego nowego planu na Nan Di. A kolega Edward to zagraniczny publicysta i komentator. W sumie to miło, że się nami interesuje.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Andrzej Ordyński pisze: 17 lis 2025, 19:03Kolega Edward po prostu lubi komentować i lekko prowokować do dyskusji. 😉

Ze strony czynników rządowych FN nie ma żadnych krytycznych komentarz odnośnie Twojego nowego planu na Nan Di. A kolega Edward to zagraniczny publicysta i komentator. W sumie to miło, że się nami interesuje.

Też zauważyłem, że porusza nas do dyskusji, co jest naprawdę fajne. Cieszę się, że odwiedził nasz kraj. 😉
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Contributor
Contributor

Post autor: karol flibustier keane »

O widzę, ze sami wyciągnęliście wnioski, ze aktualnie jesteście najciekawszym krajem w mikro i pytań to rodzi co niemiara. Problem jest, oczywiście, wypowiedzi wrogie, wypowiedzi neutralne i wypowiedzi z zapytaniem. Skoro jesteście na świeczniku, to one muszą padać 🙂 Nie gniewajcie się, ale jako prasa, bo tym Nowal w sumie stoi, to mamy wiele opinii i jeszcze wiecej dyskusji na Wasz temat.
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

karol flibustier keane pisze: 17 lis 2025, 19:21O widzę, ze sami wyciągnęliście wnioski, ze aktualnie jesteście najciekawszym krajem w mikro i pytań to rodzi co niemiara. Problem jest, oczywiście, wypowiedzi wrogie, wypowiedzi neutralne i wypowiedzi z zapytaniem. Skoro jesteście na świeczniku, to one muszą padać 🙂 Nie gniewajcie się, ale jako prasa, bo tym Nowal w sumie stoi, to mamy wiele opinii i jeszcze wiecej dyskusji na Wasz temat.

W takim razie zapraszamy do Imperium Nandyjskiego! Odpowiemy na wszelkie pytania, a przy okazji pozwolimy Wam poznać nasz kraj od środka takim jakim on jest! 😉 
Peetri Romanaav

p.romanoff@meil.nan
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”