[Ankieta] Czy Vladimir Agucko powinien pozostawać v-żywy na terytorium Unii Nordackiej?

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

[Ankieta] Czy Vladimir Agucko powinien pozostawać v-żywy na terytorium Unii Nordackiej?

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

Przedstawiam bardzo ciekawą ankietę, którą sam sobie zgotowałem.

Zachęcam do częstowania się. ?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: [Ankieta] Czy Vladimir Agucko powinien pozostawać v-żywy na terytorium Unii Nordackiej?

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Ja bym miał jedną gorącą prośbę, tak na przyszłość - proszę tworzyć swoje wątki w dziale "Dyskusje wspólne", a nie w dziale Parlamentu. Będę stokrotnie wdzięczny.
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Re: [Ankieta] Czy Vladimir Agucko powinien pozostawać v-żywy na terytorium Unii Nordackiej?

Szanowny jak zwykle raczy żartować. Nie było ów działu, to sobie wkładałem, gdzie było mi wygodnie. Takiego niewinnego gwałtu dokonałem. Mam nadzieję, że nie jest to zabronione? ? 
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Zabronione nie jest i nigdy nie będzie bo błędy popełnia każdy. NKI jest w służbie ludu więc będziemy zawsze przenosić takie zagubione wątki do odpowiednich działów, a jeśli szanowny nie widział takiego działu, to wskazuję gdzie się znajduje:

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2023_03/image.png.715c297d233efd75d009dc52469e65f1.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

O tutaj.
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Czy ja wyglądam Szanownemu na lud? To im trzeba takie oczywistości tłumaczyć. Ja jestem względnie normalny. ? Tu przynajmniej ktoś porządkuje niektóre wątki niżeli v-ludzi, a nie to co w Nieinsulii - gówno na gównie, człowiek się potyka. Niejeden z usmarowanym ryjem łazi po ulicy, bo się potknął, nie zauważył, a Cysorz patrzy z okien i podziwia jak pięknie lud z kupami sobie radzi, a buntowników bierze się na odstrzał. Niech tylko tu przyjedzie, to dostanie gównem w ryja cesarskiego. Jeszcze nie wiem, czy mina będzie w słoiku czy poza tj. uzbrojona czy rozbrojona. ? Jebać Cysorza, co się ni umi uczysać. O obcięcie innych zabiega, ale o swoje, ni chuja!
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Nie no, ja bym tu gównem nie rzucał. Jak tam śmierdzi, to tam niech śmierdzi, tutaj niech pachnie.
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Gorzej jak pomazaniec nieinsulijski przyjedzie...Powita się go mieczem i katem. ? Odnośnie pachnienia, to kupa, to dla niektórych też perfum. ?

Tylko 3 osoby chcą śmierci Vladimira? Później się z nimi policzę. ?  
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Przerażające, że tylko jedna osoba za v-życiem zagłosowała i nawet wiem która... Aż 6-ciu opowiedziało się za v-nieżyciem... i, o zgrozo, aż dwie miały wątpliwość, czy ma v-żyć czy nie v-żyć...

W przypadku złamania przepisów prawa i przeprowadzeniu procesu sądowego aż 4 osoby odpowiedziały, że nie mają zdania w tym temacie. Co z tego wynika? Albo nie mają czasu i ochoty na zabawy sądowe albo są cichymi zabójcami. Jeden to już w ogóle na waleta walnął, że po cholerę proces...Od razu dziada do gazu i niech zdycha. Szkoda zachodu. ? 

A jakie są przemyślenia członków Unii Nordackiej i okolicznych tubylców? ? 
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum postów”