Siatkówka w Hawilandzie - ustalenie klubów, platformy do grania, wszystkiego

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Siatkówka w Hawilandzie - ustalenie klubów, platformy do grania, wszystkiego

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Pamiętacie że siatkówka miała być sportem narodowym w Hawilandzie? Ja tak, ale końcowo została nią piłka nożna, ale ja jednak mam propozycje: co jeśli by zrobić Ligę Siatkarską w Hawilandzie? Parę klubów, parę trenerów? Tylko trzeba by znaleźć jakąś grę do grania w siatkówkę online. Ja mógłbym zostać trenerem Resovi Postan (Resovia Postan)
Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Re: Siatkówka w Hawilandzie - ustalenie klubów, platformy do grania, wszystkiego

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Roman Octopic pisze: 27 lip 2023, 13:12Pamiętacie że siatkówka miała być sportem narodowym w Hawilandzie? Ja tak, ale końcowo została nią piłka nożna, ale ja jednak mam propozycje: co jeśli by zrobić Ligę Siatkarską w Hawilandzie? Parę klubów, parę trenerów? Tylko trzeba by znaleźć jakąś grę do grania w siatkówkę online. Ja mógłbym zostać trenerem Resovi Postan (Resovia Postan)

ChatGPT zaproponował coś takiego:

Volleyball Unbound - Pro Volleyball Simulator: Jak wspomniano wcześniej, ta gra oferuje tryb multiplayer, w którym możesz rywalizować z innymi graczami online.

Spike Volleyball: Choć głównie skupia się na trybie jednoosobowym, ma również opcję multiplayer, która pozwala rywalizować z innymi graczami.

Stickman Volleyball: Prosta gra w stylu siatkówki z kreskówkowymi postaciami. Oferuje tryb multiplayer, dzięki któremu możesz grać ze swoimi przyjaciółmi online.

Beach Volleyball Online: Gra online, w której możesz grać w plażową siatkówkę z innymi graczami z całego świata.

(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: Siatkówka w Hawilandzie - ustalenie klubów, platformy do grania, wszystkiego

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Bolesław Lwie Serce pisze: 27 lip 2023, 14:12ChatGPT zaproponował coś takiego:

problem w tym ze Chat wygenerował coś co jest płatne albo nie przeglądarkowe, ale mi wygenerował realne gry, także przetestuje i napiszę
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

https://www.roblox.com/games/3840352284/Volleyball-4-2#!/game-instances taką grę znalazłem w Robloxie, mogę stworzyć prywatną grę za robuxy, i byśmy grali, podeslałbym wam linka na grupie na pv, a potem wątek i cyk wrzucanie
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Tadeusz I Wielki pisze: 27 lip 2023, 15:05https://www.roblox.com/games/3840352284/Volleyball-4-2#!/game-instances taką grę znalazłem w Robloxie, mogę stworzyć prywatną grę za robuxy, i byśmy grali, podeslałbym wam linka na grupie na pv, a potem wątek i cyk wrzucanie

i coś ciekawego! dzięki Tadi, w wolnym czasie obczaje, i możemy zagrać! Ty zakładam że grasz jako FC Hokas Basketball? czy coś w tym stylu?
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Roman Octopic pisze: 27 lip 2023, 15:24i coś ciekawego! dzięki Tadi, w wolnym czasie obczaje, i możemy zagrać! Ty zakładam że grasz jako FC Hokas Basketball? czy coś w tym stylu?

Voleo Hokas, tak sie miało nazywać i tak bedzie

Obrazek

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

To ja przygarniam Wilki Serte!
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Bolesław Lwie Serce pisze: 27 lip 2023, 16:11To ja przygarniam Wilki Serte!

No i mamy już 3 graczy, czy potrzeba nam czegoś więcej? ?

Obrazek

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Tadeusz I Wielki pisze: 27 lip 2023, 17:26No i mamy już 3 graczy, czy potrzeba nam czegoś więcej? ?

Nazwe ligi trzeba wymyślić, i w sumie tyle xD

na Polskim przykładzie proponuje MontLiga (w polsce PlusLiga)
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Roman Octopic pisze: 28 lip 2023, 11:44Nazwe ligi trzeba wymyślić, i w sumie tyle xD

na Polskim przykładzie proponuje MontLiga (w polsce PlusLiga)

Ja jako prezes Montu nie zgłaszam przeciwu, może być
Ostatnio zmieniony 28 lip 2023, 22:24 przez Tadeusz I Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”