Rozmowy w kuluarach

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233514
Contributor
Contributor

Rozmowy w kuluarach

Post autor: Użytkownik Usunięty 233514 »

Przepraszam, że zakłócam spokój Szanownym, ale chciałbym, abyśmy włączyli do Federacji Nordackiej takie elementy jak:

1) v-kraj Roblox

2) v-kraj Minecraft

3) v-kraj Discord

4) v-kraj Bastion Pollin

Moje uzasadnienie jest następujące - uważam, że wniosą bardzo pozytywny i pożyteczny wydźwięk w społeczność Federacji Nordackiej.
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Re: Rozmowy w kuluarach

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Hieronim Bryz pisze: 04 wrz 2023, 0:24Przepraszam, że zakłócam spokój Szanownym, ale chciałbym, abyśmy włączyli do Federacji Nordackiej takie elementy jak:

1) v-kraj Roblox

2) v-kraj Minecraft

3) v-kraj Discord

4) v-kraj Bastion Pollin

Moje uzasadnienie jest następujące - uważam, że wniosą bardzo pozytywny i pożyteczny wydźwięk w społeczność Federacji Nordackiej.

To na co pan czeka? Niech pan leci ich do tego namawiać a nie siedzi i liczy że ktoś zrobi to za niego.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Contributor
Contributor

Albert Fryderyk de Espada pisze: 04 wrz 2023, 0:44To na co pan czeka? Niech pan leci ich do tego namawiać a nie siedzi i liczy że ktoś zrobi to za niego.

Pan @Supreme Commander Machia, Pan @Włodzimierz Molotin, Pan @AleksanderNovak, Pan @Bolesław Kirianóo von Hohenburg i inni są przedstawicielami tych 4 v-krajów.

Ja nie muszę nigdzie latać, Panie @Albert Fryderyk de Espada, bo to WY latacie i podróżujecie. ? Ja sobie siedzę spokojnie tutaj i Was obserwuje mówiąc sobie pod nosem "gdzie te gamonie znowu lecą".
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233520
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233520 »

Hieronim Bryz pisze: 04 wrz 2023, 0:53Pan @Supreme Commander Machia, Pan @Włodzimierz Molotin, Pan @AleksanderNovak, Pan @Bolesław Kirianóo von Hohenburg i inni są przedstawicielami tych 4 v-krajów.

Ja nie muszę nigdzie latać, Panie @Albert Fryderyk de Espada, bo to WY latacie i podróżujecie. ? Ja sobie siedzę spokojnie tutaj i Was obserwuje mówiąc sobie pod nosem "gdzie te gamonie znowu lecą".

Już któryś raz zostałam nazwana panem więc chcę poinformować że jestem Pani a nie pan. 
Awatar użytkownika
Contributor
Contributor

Co do płci Pana @Albert Fryderyk de Espadai @Waksmanteż mam wątpliwości. Proszę się czuć jak u siebie w domu Panie/Pani @Supreme Commander Machia.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233520
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233520 »

Hieronim Bryz pisze: 04 wrz 2023, 1:15Co do płci Pana @Albert Fryderyk de Espadai @Waksmanteż mam wątpliwości. Proszę się czuć jak u siebie w domu Panie/Pani @Supreme Commander Machia.

Widzę że nawet poza discordem normiki mają podejrzenia co do samic.
Awatar użytkownika
Contributor
Contributor

Supreme Commander Machia pisze: 04 wrz 2023, 1:17Widzę że nawet poza discordem normiki mają podejrzenia co do samic.

Rozumiem, że przybyłeś/przybyłaś tutaj po to, abyśmy rozważali twą płeć? Cudnie. Na zabiegi z chirurgii plastycznej zapraszam do Edelweiss. Też powinienem wnosić o włączenie tego elementu do Federacji Nordackiej.

Nie wiem, czy sprostam twym wyzwaniom. Pozwól, że będę Ciebie nazywał "?", żeby żadna ze stron nie popadła w zakłopotanie.

Zatem, cóż ? tutaj sprowadza?

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Proszę przestać zakłócać porządek i powagę Kongresu i przenieść się z tą konwersacją gdzie indziej. To nie jest miejsce na takie frywolne rozmowy.
Awatar użytkownika
Contributor
Contributor

Waksman pisze: 04 wrz 2023, 1:51Proszę przestać zakłócać porządek i powagę Kongresu i przenieść się z tą konwersacją gdzie indziej. To nie jest miejsce na takie frywolne rozmowy.

Skoro @Członek Kongresuprzenoszą się na Discordy jakieś, aby przyjąć @Supreme Commander Machiato przepraszam bardzo, ale kto godzi w powagę Kongresu? Ja czy Wy?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Hieronim Bryz pisze: 04 wrz 2023, 9:54Skoro @Członek Kongresuprzenoszą się na Discordy jakieś, aby przyjąć @Supreme Commander Machiato przepraszam bardzo, ale kto godzi w powagę Kongresu? Ja czy Wy?

Zdecydowanie Pan. Nie moim problemem jest to, że ma Pan ewidentny problem z używaniem narzędzi komunikacyjnych XXI wieku, w którym wszyscy żyjemy. Rozumiem, że pan zatrzymał się rozwojem w zamierzchłych czasach, czego wybitnie współczuje. Jeśli nie ma Pan nic ciekawego do powiedzenia odnośnie aktualnie trwającej debaty - proszę wyjść, i nie zakłócać porządku Kongresu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum postów”