Niestety samochód został zniszczony jak parkowałem swoją ciężaruwkę. Sory, nie zauważyłem.
Aktualny stan baterii: 0%
Aktualna lokacja: Alawancja
Archiwum ogólne postów
- Trinitz
- Newbie
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
- Trinitz
- Newbie
Re: Archiwum ogólne postów
Przeproś za Kramasza
- Użytkownik Usunięty 233515
- Newbie
A czy to jest głos męski czy damski i czy można sobie wybrać stopień powabności głosu? Załóżmy, że będę słuchał. Jak będzie wyglądało zaliczenie? Przedmiotu, rzecz jasna. A właśnie, ten wykład z jakiego przedmiotu jest?
Częste zadawanie pytań jest męczące. Nie chcę, żeby Pan Dyrektor się zmęczył i w końcu nie wybuchł z braku cierpliwości.
Waksman pisze: 17 gru 2023, 11:49Mogę ewentualnie zaproponować zostanie Pana ?prywatnym mentorem?, coby odpowiadał na wszelkie pańskie pytania prywatnie.
Częste zadawanie pytań jest męczące. Nie chcę, żeby Pan Dyrektor się zmęczył i w końcu nie wybuchł z braku cierpliwości.
- Newbie
Panie Dyrektorze, czy istnieje przyspieszony tryb nauki, a co za tym idzie szybsze dojście do zaliczenia, czy trzeba przez całą planszę przejść? Bo wie Pan, była taka gra "węże i drabiny" - ja chciałbym się zapytać o drabinkę, drabinę. Bo Pan mi węża proponuje, że ja muszę gdzieś zjeżdżać w dół.
- Newbie
Dyrektorze? Gdzie Pan się schował? Szufladę otworzyłem i Pana tam nie ma. No gdzie Pan jest?