Waksman pisze: 06 maja 2024, 10:39Pan Dymarski podniósł z pozoru błahy, ale bardzo ważny temat. Nie wiem jak Konserwatyści, ale Demokraci chcą państwa wolnego od stereotypów i bigoterii w którąkolwiek stronę. Uważam więc przez to, że to w gestii Rady Ministrów powinno leżeć to, żeby taki stan rzeczy zapewnić i utrwalić.
Konserwatyści są za wolnościami w każdej sferze, również tej seksualnej (patrz: ruch nordatsexualistyczny i udział prawicowców w nim). Są jednak oczywiście pewne granice - nie ma zgody na publiczne gorszenie co wrażliwszych osób swoimi fetyszami, o których informacje powinny pozostać w sypialnii. Osobiście mam nadzieję, że kulega Dymarski pomimo złożonego wniosku o członkostwo w Partii Demokratycznej nie podda się presji uczynienia ze swojej walki narzędzia politycznego i trzymam kciuki za dalszą apolityczność sprawy.
Waksman pisze: 06 maja 2024, 10:39To już pytanie do
@Rada Ministrów. Ja się pod nim podpisuję. Taka edukacja powinna być zapewniona - młode pokolenie powinno być świadome siebie,
Jak można zauważyć, Rada Ministrów nie stosuje komuchowych metod przymusu centralnego. To, czy edukacja seksualna będzie zapewniona, a jeśli tak, to na jakim poziomie, zależy od Pana, jako dyrektora jedynej obecnie szkoły w naszym kraju.
Waksman pisze: 06 maja 2024, 14:49Na szczęście? Chowanie dzieci w duchu nietolerancji, braku kultury i homofobii uważa Pan za coś dobrego? Tacy ludzie jak Pan powinny mieć zakaz posiadania jakiegokolwiek potomstwa.
Jak zwykle pokazując poziom chciałby pan przymusowo kastrować osoby o innych poglądach niż pan?
Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III
"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"