LGBT W II FEDERACJI NORDACKIEJ

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

LGBT W II FEDERACJI NORDACKIEJ

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

[attachment=0]logo teczowe federacja.png[/attachment]/uploads/monthly_2024_05/2089904014_logoteczowefederacja.png.cd0b0af9fe7462bea409f1faa2f97886.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Witam Państwa,

po mojej niedawnej przeprowadzce do II Federacji Nordackiej, chciałbym się doinformować jak wygląda tutaj sytuacja osób LGBT? Czy panuje powszechna tolerancja? Czy edukacja seksualna jest na odpowiednio wysokim poziomie?

Liczę na konstruktywną i obfitą dyskusję.

Pozdrawiam, Oliwier Dymarski. 
Ostatnio zmieniony 06 maja 2024, 0:17 przez Użytkownik Usunięty 233517, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: LGBT W II FEDERACJI NORDACKIEJ

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Pan Dymarski podniósł z pozoru błahy, ale bardzo ważny temat. Nie wiem jak Konserwatyści, ale Demokraci chcą państwa wolnego od stereotypów i bigoterii w którąkolwiek stronę. Uważam więc przez to, że to w gestii Rady Ministrów powinno leżeć to, żeby taki stan rzeczy zapewnić i utrwalić.

Oliwier Dymarski pisze: 06 maja 2024, 0:17jak wygląda tutaj sytuacja osób LGBT? Czy panuje powszechna tolerancja?

Szczerze - trudno powiedzieć. Do tej pory nikt nie pokusił się o zbadanie w społeczeństwie opinii i nastrojów w tym temacie, jednak to bardzo szybko da się zmienić. Może jakaś ankieta?

Oliwier Dymarski pisze: 06 maja 2024, 0:17Czy edukacja seksualna jest na odpowiednio wysokim poziomie?

To już pytanie do @Rada Ministrów. Ja się pod nim podpisuję. Taka edukacja powinna być zapewniona - młode pokolenie powinno być świadome siebie,
Awatar użytkownika
AleksanderNovak
Contributor
Contributor

Post autor: AleksanderNovak »

na pewno nie bedziemy tolerowac tzw. "furrasów" ani gołych mężczyzn z maską psa na głowie wkładających sobie dildo. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2024, 12:48 przez AleksanderNovak, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

AleksanderNovak pisze: 06 maja 2024, 12:47na pewno nie bedziemy tolerowac tzw. "furrasów" ani gołych mężczyzn z maską psa na głowie wkładających sobie dildo. Pozdrawiam.

Czyli mamy rozumieć, że chce przyzwalać Pan na bigoterię i brak tolerancji w stosunku do osób, które mają inne upodobania niż Pan?
Ostatnio zmieniony 06 maja 2024, 12:58 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

AleksanderNovak pisze: 06 maja 2024, 12:47na pewno nie bedziemy tolerowac tzw. "furrasów" ani gołych mężczyzn z maską psa na głowie wkładających sobie dildo. Pozdrawiam.

Czy uważa Pan, że jestem gorszym człowiekiem, dlatego bo lubię chodzić w psiej masce na głowie? 
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Zgadzam się z kulegą Novakiem. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Henryk Ziemiański pisze: 06 maja 2024, 14:19Zgadzam się z kulegą Novakiem. 

Świetny przykład daje były Prezydent, świetny. Czy jakby Pana dziecko okazało się być innej orientacji niż heteroseksualny, to czy wyrzekł by się Pan swojego pierworodnego? Dramat.
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Na szczęście moje dzieci są wychowywane z daleka od tych paskudnych ideologii. Jakby moje dziecko miało inną orientację to bym mu powiedział, że to nie jest w duchu jego wychowania, ale mimo wszystko zaakceptowałbym jego decyzję. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Henryk Ziemiański pisze: 06 maja 2024, 14:31Na szczęście moje dzieci są wychowywane z daleka od tych paskudnych ideologii. Jakby moje dziecko miało inną orientację to bym mu powiedział, że to nie jest w duchu jego wychowania, ale mimo wszystko zaakceptowałbym jego decyzję. 

Na szczęście? Chowanie dzieci w duchu nietolerancji, braku kultury i homofobii uważa Pan za coś dobrego? Tacy ludzie jak Pan powinny mieć zakaz posiadania jakiegokolwiek potomstwa.
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Waksman pisze: 06 maja 2024, 10:39Pan Dymarski podniósł z pozoru błahy, ale bardzo ważny temat. Nie wiem jak Konserwatyści, ale Demokraci chcą państwa wolnego od stereotypów i bigoterii w którąkolwiek stronę. Uważam więc przez to, że to w gestii Rady Ministrów powinno leżeć to, żeby taki stan rzeczy zapewnić i utrwalić.

Konserwatyści są za wolnościami w każdej sferze, również tej seksualnej (patrz: ruch nordatsexualistyczny i udział prawicowców w nim). Są jednak oczywiście pewne granice - nie ma zgody na publiczne gorszenie co wrażliwszych osób swoimi fetyszami, o których informacje powinny pozostać w sypialnii. Osobiście mam nadzieję, że kulega Dymarski pomimo złożonego wniosku o członkostwo w Partii Demokratycznej nie podda się presji uczynienia ze swojej walki narzędzia politycznego i trzymam kciuki za dalszą apolityczność sprawy.

Waksman pisze: 06 maja 2024, 10:39To już pytanie do @Rada Ministrów. Ja się pod nim podpisuję. Taka edukacja powinna być zapewniona - młode pokolenie powinno być świadome siebie,

Jak można zauważyć, Rada Ministrów nie stosuje komuchowych metod przymusu centralnego. To, czy edukacja seksualna będzie zapewniona, a jeśli tak, to na jakim poziomie, zależy od Pana, jako dyrektora jedynej obecnie szkoły w naszym kraju.

Waksman pisze: 06 maja 2024, 14:49Na szczęście? Chowanie dzieci w duchu nietolerancji, braku kultury i homofobii uważa Pan za coś dobrego? Tacy ludzie jak Pan powinny mieć zakaz posiadania jakiegokolwiek potomstwa.

Jak zwykle pokazując poziom chciałby pan przymusowo kastrować osoby o innych poglądach niż pan?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Zablokowany

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”