Oferta Utopii - kantor, pożyczki, lokaty

https://kustosz.stempel.org.pl/1118/100849705767928091.pdf
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Oferta Utopii - kantor, pożyczki, lokaty

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Oferta finansowa Utopia S.A.

Szanowni Klienci,

Utopia S.A. ma zaszczyt przedstawić wyjątkową ofertę usług bankowych dedykowanych dla mikronautów. Nasza propozycja łączy nowoczesne rozwiązania finansowe z elastycznością i bezpieczeństwem, aby sprostać Państwa potrzebom i oczekiwaniom.

1. Pożyczki w mikro MBP lub libertach sarmackich

• Elastyczne warunki pożyczki: Udzielamy pożyczek w kwotach dostosowanych do Państwa indywidualnych potrzeb, z możliwością wyboru waluty ? mikro MBP lub liberty sarmackie.

• Niskie koszty: Nasze pożyczki są oprocentowane według niskiej stopy procentowej naliczanej w skali tygodnia, co daje większą przejrzystość i kontrolę nad kosztami.

• Szybka wypłata środków: Po podpisaniu umowy, środki przekazywane są na rachunek bankowy tego samego dnia.

• Oprocentowanie: stałe, w okolicach 3%. Dokładna wysokość ustalana indywidualnie.

• Dostęp do oferty limitowany dostępnością środków banku.

2. Lokaty i rachunki oszczędnościowe

• Możliwość ulokowania środków na lokacie długoterminowej o wysokim, konkurencyjnym oprocentowaniu. Środki na lokacie są zamrożone na czas trwania lokaty.

• Możliwość gromadzenia środków na rachunku oszczędnościowym, umożliwiającym szybkie wycofanie inwestycji.

3. Indywidualne Doradztwo Finansowe

• Profesjonalna obsługa: Nasi doradcy finansowi są do Państwa dyspozycji, oferując profesjonalne wsparcie i doradztwo w zakresie zarządzania finansami.

• Spersonalizowane rozwiązania: Każdy klient traktowany jest indywidualnie, a nasze rozwiązania finansowe są dostosowane do unikalnych potrzeb i celów.

4. Kantor lt/?

NOWOŚĆ - wymiana środków pomiędzy Międzynarodowym Bankiem Pollinu a Księstwem Sarmacji.

• Kup 1 mikro międzynarodowego banku pollinu za 20 libertów sarmackich. Kurs może ulec zmianie.

• Kup 1 liberta sarmackiego za 0,1 mikro MBP. Kurs może ulec zmianie.

• Akceptujemy również równowartości mikro MBP w innych walutach dostępnych w MBP.

Celem zawarcia umowy o zawarcie kredytu lub lokatę środków, a także przewalutowania środków, prosimy o kontakt poprzez Discord lub wiadomość prywatną.

Dane przedstawicieli handlowych - discord - forum:

Dyrektor Generalny Utopia S.A.

Kamiljan de Harlin von Wespucci la Sparasan
Ostatnio zmieniony 08 cze 2024, 17:19 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Oferta Utopii - kantor, pożyczki, lokaty

Nowa oferta finansowa

zapoznaj się ze zmianami

1. Pożyczki w mikro MBP i libertach sarmackich

• Odsetki kapitalizowane comiesięcznie zamiast cotygodniowo.

• Oprocentowanie roczne stałe w okolicach 2% - obniżka z 3%.

• Kwota pożyczki nawet do 20 tysięcy nordów (25 800ℳ) lub 130 000 lt.

2. Lokaty i rachunki oszczędnościowe.

• Kapitalizacja 12 razy w roku.

• Oprocentowanie ustalane indywidualnie.

4. Kantor lt/N

• Usługa wycofana.
Ostatnio zmieniony 03 lis 2024, 15:36 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Oferta Utopii - kantor, pożyczki, lokaty

Nowa oferta

od 1 marca 2025 roku

KANTOR

Sarmacja -> MBP

Wymień 30 libertów na 1 pin lub jego równowartość w dowolnej innej walucie dostępnej w Międzynarodowym Banku Pollinu.

MBP -> Sarmacja

Wymień 1 pin lub jego równowartość w dowolnej innej walucie MBP na 29 libertów.

Koszt przewalutowania wynosi 5% docelowych środków. Dostępność oferty ograniczona jest posiadanymi przez Utopia SA rezerwami walutowymi.

Zrób przelew na konto Utopii w MBP lub w Sarmacji i wyślij mi potwierdzenie przelewu Pocztą Konną lub na Discord (harlin), aby dostać środki w innej walucie. Jeśli rezerwy nie będą nam pozwalały na dokonanie konwersji, to zwrócimy Ci przelane pieniądze w tej samej walucie.

• Konto w MBP: Grupa Kapitałowa Utopia - NO673784

• Konto w Sarmacji: Spółka Kapitałowa »Utopia« (S00329)

KREDYTY

Udzielamy pożyczek na okres od 1 miesiąca do 36 miesięcy.
  • Kredyt w libertach - RSSO ok. 25%

• Kredyt w MBP - RRSO ok. 15%
Wysokość pożyczki i jej dokładne oprocentowanie ustalamy indywidualnie z każdym klientem na podstawie oceny zdolności kredytowej.

LOKATY

Ulokuj u nas nieużywane środki i pozwól im nabrać na wartości na lokacie terminowej. Umów się na określony okres przetrzymania pieniędzy, od 1 miesiąca do 36 miesięcy.
  • Lokata w libertach - 10% w skali roku

• Lokata w MBP - 15% w skali roku
Przedwczesne wycofanie środków z lokaty wymaga opłacenia prowizji. Pobieramy tyle % od zysku, ile % czasu trwania lokaty zostało do jej zakończenia według umowy.

KONTA OSZCZĘDNOŚCIOWE

Konto oszczędnościowe to alternatywa do lokaty terminowej. Wpłacone na konto środki nabierają na wartości z każdym miesiącem o ustalone oprocentowanie roczne, a ty możesz bez płacenia jakichkolwiek prowizji wycofać je w dowolnym momencie.
  • Konto oszczędnościowe w Sarmacji - 5% w skali roku

• Konto oszczędnościowe w MBP - 10% w skali roku

JAK SKORZYSTAĆ Z OFERTY?

Zawrzyj umowę o prowadzenie konta oszczędnościowego, lokatę terminową lub udzielenie kredytu poprzez kontakt z pracownikiem Banku Utopia.

1. CEO Kamiljan de Harlin von Wespucci la Sparasan - poprzez forum lub Discord (harlin)

2. Członek Zarządu Bolesław Kirianóo von Hohenburg - poprzez Discord (nekkos00)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Utopia”