Dzień dobry raz jeszcze

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Salvador Estela Sonnero
Newbie
Newbie

Dzień dobry raz jeszcze

Post autor: Salvador Estela Sonnero »

Dzień dobry, kłaniam się!

W przeszłości coś tutaj próbowałem działać, ale zaginąłem w akcji i wróciłem dopiero teraz. Wiem na czym polegają mikronacje, ale nie znam "specyfiki muratyckiej". Porozglądam się na forum i spróbuję coś podziałać. Czy mógłby jednak mi ktoś wskazać, co tutaj cieszyłoby się największym zainteresowaniem; ewentualnie czy są jakieś specjalne potrzeby lub wakaty do obsadzenia?

Z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Re: Dzień dobry raz jeszcze

Post autor: Leonid Repulijski »

Cześć.

Obecnie poszukujemy Sędziego Najwyższego na szczeblu centralnym. Jeśli myślisz, że byłbyś odpowiednim kandydatem, to zachęcam do zgłoszenia się. Można powiedzieć, że sąd to u nas druga izba parlamentu.

Też nie znam specyfiki muratyckiej, bo nie działałem nigdy w Muratyce. Tutaj więc nie pomogę.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Witamy.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Salvador Estela Sonnero pisze: 30 cze 2024, 8:59Dzień dobry, kłaniam się!

W przeszłości coś tutaj próbowałem działać, ale zaginąłem w akcji i wróciłem dopiero teraz. Wiem na czym polegają mikronacje, ale nie znam "specyfiki muratyckiej". Porozglądam się na forum i spróbuję coś podziałać. Czy mógłby jednak mi ktoś wskazać, co tutaj cieszyłoby się największym zainteresowaniem; ewentualnie czy są jakieś specjalne potrzeby lub wakaty do obsadzenia?

Z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi i pozdrawiam!

Witam serdecznie! Specyfika muratycka jest w sumie trudna do opisania. Ogółem przez lata próbowaliśmy kreować ją na państwo w klimacie skandynawsko-germańskim, ale wyszło jak widać. Teraz, jak pewnie Szanowny widział (a jak nie, to zachęcam ?) wprowadzamy nowy system polityczny, który, mamy nadzieje, zrewolucjonizuje sytuację w Muratyce na lepsze, i pozwoli jej wykształcić swoją wyrazistość ?

W razie ewentualnych pytań, czy to odnośnie II FN, czy IV Republiki - służę pomocą ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”