PYTANIA DO KANDYDATA NA PREZYDENTA

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AleksanderNovak
Contributor
Contributor

PYTANIA DO KANDYDATA NA PREZYDENTA

Post autor: AleksanderNovak »

Obywatele Efen! w tym wątku zachęcam was wszystkich @Obywatel Federacjido zadawania wszystkich pytań, jakie tylko wam przyjdą na myśl, odnośnie oczywiście mojego startu w wyborach na zaszczytny Urząd Prezydenta FN. Zachęcam oczywiście uprzednio do lektury programu: https://nordata.pl/article/74

Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Re: PYTANIA DO KANDYDATA NA PREZYDENTA

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Pozwolę sobie, że zacznę. Jak Pan widzi relacje II Federacji Nordackiej z Ludową Republiką Magnifikatu, z którą zawarliśmy traktat dyplomatyczny? Czy Pan zamierza kontynuować współpracę, czy zająć się czymś innym? 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Czy byłby Pan skłonny pojawić się na ewentualnej debacie prezydenckiej organizowanej przez Utopia SA?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
AleksanderNovak
Contributor
Contributor

Post autor: AleksanderNovak »

Pozwolę sobie, że zacznę. Jak Pan widzi relacje II Federacji Nordackiej z Ludową Republiką Magnifikatu, z którą zawarliśmy traktat dyplomatyczny? Czy Pan zamierza kontynuować współpracę, czy zająć się czymś innym? 

LRM graniczy z Federacją Nordacką i jest partnerem do współpracy. Jako Prezydent będę kontynuować współpracę i zachęcać władze LRM do wspólnych inicjatyw.

Czy byłby Pan skłonny pojawić się na ewentualnej debacie prezydenckiej organizowanej przez Utopia SA?

Jak najbardziej! 

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”