W jakie gry grają Nordatczycy?

Dział na tematy związane z mikronacjami, ale nie pasujące do żadnego innego działu na forum. W tym dziale znajdziesz też miejsce na rozmowy pozamikronacyjne, czyli te o nieistniejącym realu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

W jakie gry grają Nordatczycy?

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Jak w tytule. Zachęcam do sprzedania NKI informacji o tym, w co gracie. Może udałoby się znaleźć jakąś wspólną pozycję, którą można by było wspólnie rozgrywać w II FN. Może jakieś turnieje w przyszłości?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: W jakie gry grają Nordatczycy?

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 03 lut 2025, 21:37Jak w tytule. Zachęcam do sprzedania NKI informacji o tym, w co gracie. Może udałoby się znaleźć jakąś wspólną pozycję, którą można by było wspólnie rozgrywać w II FN. Może jakieś turnieje w przyszłości?

Liga Legend, gram, bo muszę, gram, bo uwielbiam niszczyć sobie psychikę ❤️
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson
Explorer
Explorer

Re: W jakie gry grają Nordatczycy?

Post autor: Pavel van der Gibson »

Civka, CK3, AoE3, FM, przynajmniej dwie się nadają na online 😉
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off-topic”