Żarcik kirionaucik
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Żarcik kirionaucik
Może i nie będzie drugiej randki, ale przynajmniej wie, że Harlin to sam się nie zabił.
- August de la Sparasan
- Collaborator
Re: Żarcik kirionaucik
Kugar, Amator i Repujer dostają zadanie opisania słonia.
Kugar pisze o polowaniu na słonia.
Repujer o potrzebie eksterminacji słoni w drodze wojny ku chwale Wielkiego Nowego Repujerskiego Rohanu.
Natomiast Amator tytułuje swoją pracę: "Słoń a sprawa amatorska".
Kugar pisze o polowaniu na słonia.
Repujer o potrzebie eksterminacji słoni w drodze wojny ku chwale Wielkiego Nowego Repujerskiego Rohanu.
Natomiast Amator tytułuje swoją pracę: "Słoń a sprawa amatorska".
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 11 lip 2025, 20:47Może i nie będzie drugiej randki, ale przynajmniej wie, że Harlin to sam się nie zabił.
Znajet szkolnik, znajet died, Novak umier, Harlin niet.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2025, 18:27 przez Andrzej Ordyński, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
Premier II Federacji Nordackiej
- Rising Star
Budzi się człowiek, który zapadł w śpiączkę w 2020. Pyta się lekarza co się dzieje na świecie.
"Harlin prezydentem Federacji Nordackiej, wcześniej wciągnął do niej Westland, w Muratyce rządzi kalkilista, ogólny rozpierdol".
"A, no to nic nie przegapiłem".
"Harlin prezydentem Federacji Nordackiej, wcześniej wciągnął do niej Westland, w Muratyce rządzi kalkilista, ogólny rozpierdol".
"A, no to nic nie przegapiłem".
- Rising Star
W Westlandzie znajduje się dziadek, który ma w dokumentach, że żył jeszcze przed Rewolucją 4 maja (Pamiętamy!), także w Mikroświecie wiek sędziwy.
Zlatują się dziennikarze ze wszystkich regionów członkowskich i pytają go, jak było przed rewolucją.
- Za rewolucji... - zaczyna.
- Proszę pana, ale my wszyscy pamiętamy jak było za rewolucji, chcemy wiedzieć co było przed rewolucją - mówią mu.
- Za rewolucji... - mówi znowu.
- Proszę pana, jak było przed rewolucją?! - mówią zniecierpliwieni.
- Za rewolucji to był taki rozpierdol, że mi 3 v-lata dopisali.
Zlatują się dziennikarze ze wszystkich regionów członkowskich i pytają go, jak było przed rewolucją.
- Za rewolucji... - zaczyna.
- Proszę pana, ale my wszyscy pamiętamy jak było za rewolucji, chcemy wiedzieć co było przed rewolucją - mówią mu.
- Za rewolucji... - mówi znowu.
- Proszę pana, jak było przed rewolucją?! - mówią zniecierpliwieni.
- Za rewolucji to był taki rozpierdol, że mi 3 v-lata dopisali.
- Rising Star
Kaspar Waksman umiera i trafia do Siedzib Niewidocznych. Kiedy staje przed Jahwe, Ten pozwala mu zadać jedno pytanie.
- Boże, czy w wyborach do Kongresu IX kadencji brały udział słupy wyborcze konserw? - wypala bez zastanowienia.
- Nie, nie wydaje mi się - przyznaje ze smutkiem Bóg.
- Kurwa, ten spisek tkwi głębiej niż myślałem - powiedział do siebie na to Kaspar.
- Boże, czy w wyborach do Kongresu IX kadencji brały udział słupy wyborcze konserw? - wypala bez zastanowienia.
- Nie, nie wydaje mi się - przyznaje ze smutkiem Bóg.
- Kurwa, ten spisek tkwi głębiej niż myślałem - powiedział do siebie na to Kaspar.