Zjazd Nordaciarzy

Miejsce dyskusji Nordatczyków
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Zjazd Nordaciarzy

Post autor: Kamiljan de Harlin »

W kontrze do wielkiego slopu, który nazywa się zjazdami mikronacyjnymi, a czym de facto są prywatne spotkania przy grillu, proponuję zorganizować Zjazd Nordaciarzy. Wydarzenie skierowane głównie do działaczy Kontynentu Nordackiego i relacjonowane w prasie (z zachowaniem prywatności tych, którzy tego sobie życzą). 

Zjazd Nordaciarzy ma być zjazdem ludzi, którzy coś robią poza gadaniem wyłącznie na Discordzie o 2 w nocy. Takich, co chcą tworzyć rzeczy widzialne, słyszalne, zapisywalne. A jeśli już mamy się spotkać, to z intencją, że zostanie po tym ślad inny niż puste butelki piwka. 

Ktoś coś?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Zjazd Nordaciarzy

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 05 sie 2025, 14:56W kontrze do wielkiego slopu, który nazywa się zjazdami mikronacyjnymi, a czym de facto są prywatne spotkania przy grillu, proponuję zorganizować Zjazd Nordaciarzy. Wydarzenie skierowane głównie do działaczy Kontynentu Nordackiego i relacjonowane w prasie (z zachowaniem prywatności tych, którzy tego sobie życzą). 

Zjazd Nordaciarzy ma być zjazdem ludzi, którzy coś robią poza gadaniem wyłącznie na Discordzie o 2 w nocy. Takich, co chcą tworzyć rzeczy widzialne, słyszalne, zapisywalne. A jeśli już mamy się spotkać, to z intencją, że zostanie po tym ślad inny niż puste butelki piwka. 

Ktoś coś?

A będą konopie z Winewy? Bo jak nie będzie to nie ma co jechać nawet XD
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Waksman pisze: 05 sie 2025, 15:10A będą konopie z Winewy? Bo jak nie będzie to nie ma co jechać nawet XD

Może @Ewe Novak ma jakiś stash winewskiej konopii w spadku po ojcu?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Orjon
Contributor
Contributor

Post autor: Orjon »

Życzę powodzenia.

Trzeba było przyjechać, może zmienilibyście zdanie. Kopać się z koniem nie będę.
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Piotr Jankowski »

Jako uczestnik fantastycznego zjazdu zorganizowanego w głównej mierze dzięki @Orjon, z chęcią dołączył bym także do tej inicjatywy, o ile termin i lokalizacja byłyby dla mnie realne. 
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

2cool4zjazd
Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

Post autor: Ewe Novak »

Pytanie gdzie zrobić ten zjazd
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Apprentice
Apprentice

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

A jeśli już mamy się spotkać, to z intencją, że zostanie po tym ślad inny niż puste butelki piwka.

No przecież zostało dużo więcej niż puste butelki. Wspomnienia, zaciśnięte relacje, plany na przyszłość. Nie wiem, dlaczego ludzie, którzy nie byli z nami tak bardzo spłycają ideę, jaka stoi za zjazdem i umniejsza całemu wydarzeniu.
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Apprentice
Apprentice

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

No, ale jak się uda i Wam zjazd zorganizować, to o ile będę miał możliwość, to też chętnie wpadnę, mogę nawet coś podpisać 
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

No to kiedy i gdzie się ten zjazd będzie? Bo już połowa sierpnia, we wrześniu niektórzy muszą już wracać do szkoł, studenci też mają wtedy poprawki... No i gdzie zostaną zakwaterowani mirkowie? Bo chyba zjazd nie będzie trwał jeden dzień, co? (to wtedy dojazd zajmie więcej niż cały zjazd, jak ludzie są przecież z różnych części kraju)
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 18:45 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciastkarnia "Bez Nazwy"”