Najnowsze informacje z za granicy:
https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=10&t=1741&p=45122#p45122
Lieselotte wyznaje coraz więcej pozytywnych uczuć w stronę Anszlusa.
@August de la Sparasan @Kamiljan de Harlin @Bolesław Kirianóo von Hohenburg jak myślicie, czy dojdzie między nimi do czegoś większego?
Wieści spod lady - pudelek nordacki
- Leszek Ebe
- Enthusiast
- August de la Sparasan
- Collaborator
Re: Wieści spod lady - pudelek nordacki
No cóż, jakby to ująć... Zainteresowania romantyczne Faktotum to kompletnie nie moja sprawa. Ale zachęcam do odniesienia się do tych wieści przez kolegów-współobywateli.
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Leszek Ebe pisze: 12 sie 2025, 14:03@August de la Sparasan @Kamiljan de Harlin @Bolesław Kirianóo von Hohenburg jak myślicie, czy dojdzie między nimi do czegoś większego?
Zapewne, chociaż nie sądzę żeby był to długotrwały związek. Mam nadzieję że łagodny charakter Anszlusa powstrzyma koleżankę Lieselotte od podbijania kolejnych galaktyk.
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Tylko utrwaliłem się że @Femme Mystere jest jedną z najlepszych manipulantek w mikroświecie. Właśnie podpuściła Leszka żeby samemu wrzucił w FN wątki miłosne zapoczątkowane przez Feme w Edlelweiss. Ani to komu potrzebne ani przydatne ale informacja dotarła.
- Leszek Ebe
- Enthusiast
Albert Fryderyk de Espada pisze: 12 sie 2025, 18:06Tylko utrwaliłem się że @Femme Mystere jest jedną z najlepszych manipulantek w mikroświecie. Właśnie podpuściła Leszka żeby samemu wrzucił w FN wątki miłosne zapoczątkowane przez Feme w Edlelweiss. Ani to komu potrzebne ani przydatne ale informacja dotarła.
Są znacznie lepsi manipulatorzy i tak zmanipulowała i zapłaciła bym to wrzucił...
Nie no @Albert Fryderyk de Espadaco ty pierdolisz XD Jakbyś serio czytał i discorda i forum, to byś wiedział że sama znalazła się w niewygodniej pozycji. Wszystkich ustawiała do swoich rzeczy, no ale zdziwiła się że no nie do końca tak wygląda. Ale rozumiem lepiej siedzieć leniwie na dupie i całe życie marudzić, a jak ktoś ciebie upomni delikatnie mówiąc to nagle wstajesz i jesteś super aktywną bombą.
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Leszek Ebe pisze: 12 sie 2025, 18:16Nie no @Albert Fryderyk de Espadaco ty pierdolisz XD Jakbyś serio czytał i discorda i forum, to byś wiedział że sama znalazła się w niewygodniej pozycji. Wszystkich ustawiała do swoich rzeczy, no ale zdziwiła się że no nie do końca tak wygląda. Ale rozumiem lepiej siedzieć leniwie na dupie i całe życie marudzić, a jak ktoś ciebie upomni delikatnie mówiąc to nagle wstajesz i jesteś super aktywną bombą.

Szczerze to nie żałuję że takie pierdoły mnie omijają, no ale jak przychodzą one i tu to ciężko aż przejść bokiem obojętnie.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2025, 18:21 przez Albert Fryderyk de Espada, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star