Wasza Ekscelencjo Chengxiangu,
Szanowni Obywatele Imperium Nandyjskiego,
Rodacy,
Po długiej przerwie od Niebiańskiego Tronu powracam do naszej ukochanej Ojczyzny. Nadrobiłem z grubsza to co działo się pod moją nieobecność, chociaż wiem, że nie jest to i tak wszystko co miało miejsce i nie są to wszelkie Wasze działania dla dobra naszego kraju. Przy swoim powrocie nie chcę obiecywać nic, bowiem czasy XXI wieku są niepewne. Nigdy nie wiemy, gdy przyjdzie realioza, a kiedy odejdzie.
Chciałbym podziękować z całego serca Chengxiangowi za to, że gdy Ojczyzna potrzebowała to ten chwycił ster w swoje ręce i stabilnie prowadził nasz kraj do przodu, na dobre i na złe. Mam nadzieję, że wraz z Wami wspaniały narodzie zacznę wracać na odpowiednie tory i już niedługo będziecie mogli mówić, że Wasz wódz powrócił i prowadzi swoje wielonarodowe społeczeństwo do przodu, do Nowego Aleksandryjskiego Świtu!
Powrót Imperatora
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Powrót Imperatora
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Re: Powrót Imperatora
Wesoły nam dzień dziś nastał! Po kilku miesiącach Nandyjczycy mogą odetchnąć z ulgą, wiedząc, że Imperator powrócił do Niebiańskiego Pałacu.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Andrzej Ordyński pisze: 12 lis 2025, 18:54Wesoły nam dzień dziś nastał! Po kilku miesiącach Nandyjczycy mogą odetchnąć z ulgą, wiedząc, że Imperator powrócił do Niebiańskiego Pałacu.
Jeszcze wiele pracy przede mną, a co tu mówić o uldze. Kawał pracy.
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Edward Teague
- Rookie
Zastępca wszystko zrobił, więc co tu jeszcze jest tym ogromem pracy? 😉 Witaj szlachetny władco!
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Szanowny,
Wypadałoby nadrobić wszystko co zrobił regent pod moją nieobecność. To nie jest tak, że ktoś wraca i od razu wskakuje do gry.
Wypadałoby nadrobić wszystko co zrobił regent pod moją nieobecność. To nie jest tak, że ktoś wraca i od razu wskakuje do gry.
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
W razie czego służę pomocą. Za dużo nie zmieniałem. Wszystkie działania starałem się podsumowywać w Raportach Chengxianga. Uporządkowałem też akty prawne.
Obecnie trwa III sesja Keisarnoud, ale jakoś mało aktywnie. Może impuls od Imperatora ją ożywi. 😉 Teraz dyskutujemy o ustawie o obywatelstwie.
Obecnie trwa III sesja Keisarnoud, ale jakoś mało aktywnie. Może impuls od Imperatora ją ożywi. 😉 Teraz dyskutujemy o ustawie o obywatelstwie.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2025, 19:29 przez Andrzej Ordyński, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
- Peetri Romanaav
- Community Regular
W takim razie w dniu jutrzejszym przekażę moje zdanie odnośnie obywatelstwa Nandyjskiego. Mam jakieś swoje plany. Nie mniej będę bardzo potrzebował Waszmości. Musimy nadrobić moje zaległości i ruszyć do przodu ze wszystkim. 😎
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan