Czy chory psychicznie zjeb @Damiano Robingren może nie usuwać postów na forum?

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Czy chory psychicznie zjeb @Damiano Robingren może nie usuwać postów na forum?

Post autor: Burek »

Czy chory psychicznie zjeb @DamianoRobingren może nie usuwać postów na forum?
Ostatnio zmieniony 15 mar 2026, 14:34 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Czy chory psychicznie zjeb @Damiano Robingren może nie usuwać postów na forum?

Post autor: Kamiljan de Harlin »

A o co chodzi?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Erik Otton von Hohenburg
Apprentice
Apprentice

Re: Czy chory psychicznie zjeb @Damiano Robingren może nie usuwać postów na forum?

Post autor: Erik Otton von Hohenburg »

Burek pisze: 15 mar 2026, 14:33Czy chory psychicznie zjeb @DamianoRobingren może nie usuwać postów na forum?

Panie odpowiedzialny, czy wyzywanie ludzi od zjebów i sugerowanie choroby psychicznej, to aby najlepszy sposób na ocieplanie wizerunku Związku Winkulijskiego w FN?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 15 mar 2026, 14:45A o co chodzi?

Usunięty został wątek MSW dot. operacji "Czerwona Gwiazda", który posiadał nielegalne screeny z discordowych konwersacji, godzących w dobrostanch osób tam uwiecznionych i pomnażający kławstwa na ich temat.
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

w skrócie skasowałem wątek zawierający bardzo chamski i nieuczciwy dokument byłego MSW
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Waksman pisze: 15 mar 2026, 14:47Usunięty został wątek MSW dot. operacji "Czerwona Gwiazda", który posiadał nielegalne screeny z discordowych konwersacji, godzących w dobrostanch osób tam uwiecznionych i pomnażający kławstwa na ich temat.

>nielegalne screeny

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Burek pisze: 15 mar 2026, 14:49>nielegalne screeny

jeśli masz jakiekolwiek zażalenia co do wykonywanej przez nas pracy, dlaczego nie zgłosisz tego po prostu do NSF?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Damiano Robingren pisze: 15 mar 2026, 14:50jeśli masz jakiekolwiek zażalenia co do wykonywanej przez nas pracy, dlaczego nie zgłosisz tego po prostu do NSF?

No bo trzeba postraszyć co nie. NUI teraz tak nie działa przecież XD
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Erik Otton von Hohenburg pisze: 15 mar 2026, 14:46Panie odpowiedzialny, czy wyzywanie ludzi od zjebów i sugerowanie choroby psychicznej, to aby najlepszy sposób na ocieplanie wizerunku Związku Winkulijskiego w FN?

nie ma żadnego sensu "ocieplanie wizerunku", teraz trzeba walczyć z tymi popaprańcami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”